Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Prinxy Winterella

Prinxy Winterella is een make-up spelletje met een winterthema. Je helpt de drie influencers zich klaarmaken voor het winterbal. Veel blauw, groen en paars vormen het diep winterse make-up palet dat je gaat gebruiken. Samen met een flinke dosis glitters en juweeltjes in de vorm van sterren en sneeuwklokjes.

Gebruik zelfklevende juweeltjes, metallic make-up in winterse tinten en prachtige oogschaduw om looks te creëren die geïnspireerd zijn op sneeuwvlokken, ijspegels en de schitterende kleuren van het noorderlicht.

Hoe speel je Prinxy Winterella?

Kies een geweldige look voor ieder van de drie influencers. Voor het winterbal willen ze allemaal een make-up in winterse kleuren. Je kunt één meisje tegelijk stylen. Tik op het portret van je model om te beginnen.

Als je make-up gebruikt, is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Begin dus met een huidreiniging. Nadat je huidcrème en hydraterende huidoliën hebt aangebracht, is ze klaar voor haar make-up.

Tik op de paarse cirkels om de verschillende cosmetica te bekijken en gebruik de pijltjes om door je opties te scrollen. Kies iets uit en gebruik de muis of je vinger om het aan te brengen zoals aangegeven op het scherm.

Speel andere games zoals Prinxy Winterella

Als je dit spel leuk vindt en meer games wilt spelen van dezelfde studio, probeer dan ook K-Pop New Years Concert 2, of een van onze vele andere mode spelletjes en make-up spellen.

Wie is de maker van Prinxy Winterella?

Prinxy Winterella is gemaakt door Gamerina.

Wanneer werd Prinxy Winterella voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 10 januari 2024.