Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Reach the Core

Je schip is net zonder brandstof komen te zitten in Reach the Core. Kun jij de middelen vinden die je nodig hebt om het weer aan de gang te krijgen in dit mijnspelletje?

Je zult genoeg plasma moeten vinden om je schip van stroom te voorzien en je reis voort te zetten in dit futuristische strategiespelletje. Stuur een krachtig boorvoertuig, een mijnwerker genaamd, naar de oppervlakte van de planeet die jij omcirkelt om plasma en andere grondstoffen te zoeken.

Upgrade de mijnwerker gestaag met extra functies naarmate elke dag verstrijkt. Misschien moet je helemaal naar de kern van de planeet boren om alles te vinden wat je zoekt, en dat kan uiteraard even duren. Het wordt een groot project!

Hoe speel je Reach the Core?

Jij bent de kapitein van een ruimteschip dat net zonder brandstof is komen te zitten in dit arcadespelletje. Gebruik de mijnwerker om te zoeken naar waardevolle mineralen en andere grondstoffen. Hoeveel dagen gaan er voorbij voordat je genoeg plasma hebt verzameld om je schip van stroom te voorzien?

Spelbediening

  • GEBRUIK A EN D OF DE PIJLTOETSEN om de mijnwerker te bedienen. 

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar leuke en uitdagende online spelletjes. 

  1. Idle Miner Tycoon
  2. Doge Miner 2
  3. Super Escape Masters
  4. Join and Clash 3D

Wie is de maker? 

Reach the Core is gemaakt door IceStone.