Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Join and Clash 3D

Join and Clash 3D is een free-to-play survival hardloopspel. Ga mee op avontuur om tijgers uit te schakelen die aan het eind van elk uitdagende level op je wachten.

Je medejagers zijn allemaal opgesloten in kooien die langs een hindernisparcours staan. Jij moet ze bevrijden terwijl je enorme hamers en de randen van het parcours moet zien te ontwijken. Kun jij voldoende jagers bevrijden om ze naar de leeuwen te leiden in dit 3D-hardloopspelletje?

Speluitleg

Join and Clash 3D is een spannend actiespelletje. Bevrijd de andere jagers en ontwijk vallen terwijl je de tijgers na afloop van elk level uit probeert te schakelen. Een bepaald aantal jagers zal moeten overleven om het tegen de tijgers op te nemen, anders worden ze opgegeten!

Spelbediening

  • PIJL-OMHOOG om vooruit te rennen.
  • PIJL-OMLAAG om achteruit te rennen.
  • PIJL-LINKS om naar links te rennen.
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te rennen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige hardloopspellen? Check dan deze geweldige drie!

  1. Crowd City 2
  2. Hero Runner
  3. Ball Picker 3D

Wie is de maker?

Join and Clash 3D is gemaakt door Hit Games.