Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Red Ball Forever

Blijf rollen in Red Ball Forever. Kun jij dit kleintje veilig houden terwijl hij een koninkrijk vol gevaar verkent in dit balspelletje?

Deze rode bal staat op het punt een nieuw avontuur aan te gaan. Hij heeft jouw hulp nodig om veilig te blijven in dit actiespelletje. Ga met hem mee terwijl hij over met spikes bedekte vijanden stuitert en rivieren probeert over te steken. Zorg dat je ook voldoende sterren verzamelt tijdens zijn reis. Je kunt die gebruiken om nieuwe personages tussen de levels door te ontgrendelen.

Hoe speel je Red Ball Forever?

Red Ball Forever is een schattig en uitdagend platformspelletje. Werk samen met een dappere bal terwijl hij meer dan een dozijn levels vol gevaarlijke vijanden en lastige obstakels probeert te tackelen. Kun jij hem helpen om in elk level de eindstreep te bereiken?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te rollen en te stuiteren. 
  • DOOR OP W, A, S, D te drukken, kun je de bal ook laten rollen of stuiteren. 

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze snoezige online spelletjes ook eens! 

  1. Wings Rush
  2. Super Slope Game
  3. Super Brothers
  4. Idle Money Tree

Wie is de maker?

Red Ball Forever is gemaakt door Kiz10.