Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Super Brothers

Help twee dappere broers veilig thuis te komen in Super Brothers. Ze moeten door een wereld vol gevaar reizen in dit platformspelletje.

Elke broer heeft een speciale kracht, die elk level van dit uitdagende avonturenspelletje wat makkelijker maakt. Sluit je bij hen aan als ze over plassen vol dodelijke smurrie springen en slimme manieren verzinnen om andere obstakels uit de weg te gaan.

Hoe speel je Super Brothers?

Werk samen met een stel broers met superkrachten in dit platformspelletje. Elke broer heeft een kleurgecodeerde vaardigheid om verschillende gevaren te tackelen. Zo kan de broer met roze haar in plassen met roze smurrie duiken, die de broer met het blauwe haar juist kwaad kunnen doen.

Spelbediening

  • PIJL-LINKS OF PIJL-RECHTS om te bewegen.
  • PIJL-OMHOOG om te springen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om tussen de personages te wisselen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar coole online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Fireboy and Watergirl: The Forest Temple
  2. Impostor
  3. Ice Queen
  4. Adam and Eve 7

Wie is de maker?

Super Brothers is gemaakt door Kiz10.