Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Ice Queen

Kun jij het hoofd koel houden in Ice Queen? Bereid je voor op een episch avontuur in een koninkrijk vol magie en opwinding in dit avonturenspelletje.

De IJskoningin en een dappere ridder zullen verschillende hoeken van haar koninkrijk bezoeken in dit betoverende actiespelletje. Kun jij ze helpen om een hut of iglo te bereiken die aan het einde van elk gevaarlijke level op hen wacht? Ze moeten de dorpelingen onderweg helpen en de lokale wilde dieren voorzien van tal van smakelijke traktaties terwijl ze obstakels overwinnen, poorten ontgrendelen, vijanden ontwijken en meer.

Hoe speel je Ice Queen?

Ice Queen is een charmant platformspelletje. Sluit je aan bij de IJskoningin en een onverschrokken ridder terwijl ze haar koninkrijk verkennen. Tijdens de reis hebben ze jouw hulp nodig om in elk level een veilig onderkomen te bereiken.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige avontuurspelletjes? Probeer dan deze! 

  1. Parkour Block 3D
  2. Impostor
  3. World Craft 2
  4. Adam and Eve 7

Wie is de maker?

Ice Queen is gemaakt door Functu.