Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

River Adventure

Spring in een boot en peddel erop los in River Adventure. Het water van deze machtige rivier zit vol schatten in dit spannende online spelletje.

Krijg jij ze allemaal te pakken? Er drijven een heleboel rotsblokken en boomstammen in het water. Als je er tegenaan botst, komt je reis voortijdig tot een einde in dit avonturenspelletje van Softgames. Probeer de doelen in elke missie te bereiken en je ontgrendelt een heleboel nieuwe coole personages.

Hoe speel je River Adventure?

River Adventure is een spannend actiespelletje. Verzamel een heleboel schatten tijdens elke reis over een gevaarlijke rivier vol verschillende gevaren.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om van richting te veranderen.

Soortgelijke spelletjes

Als je nog meer coole online spelletjes zoekt, probeer dan deze geweldige titels!

  1. Crossy Chicken
  2. Birds vs Blocks
  3. Ronaldo: Kick 'n' Run
  4. Tomb Runner

Wie is de maker?

River Adventure is gemaakt door Softgames.