Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rodeo Riders

Maak je klaar voor een onwijs goede tijd in Rodeo Riders!

Hoelang weet jij deze bokkende paarden, ossen en andere dieren te berijden terwijl je genoeg geld bijeen probeert te zamelen om je eigen dierentuin te beginnen op een luchtschip hoog boven de wolken? Ga op zoek naar zebra's en andere exotische beesten terwijl je de indeling van de dierentuin vormgeeft en verschillende habitats voor deze dieren bouwt.

Er zijn legendarische én compleet gestoorde dieren om te vinden! Ontdek wat er gebeurt als je een vulkaangorilla of een hippienijlpaard aan je dierentuin toevoegt in dit unieke eindeloze renspelletje dat deel uitmaakt van de populaire Rodeo Riders-serie. Er zijn ook allerlei coole outfits waarmee je je personage tussen de missies door kunt personaliseren.

Hoe speel je Rodeo Riders?

Rodeo Riders: Sky Zoo Safari, of gewoon Rodeo Riders, combineert de uitdagingen van bedrijfssimulatiespelletjes met de spanning van razendsnelle avonturenspelletjes. Je zult allerlei verschillende dieren moeten verzamelen voordat je leefomgevingen voor ze kunt ontwerpen op je enorme luchtschip met dierentuin.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je dierentuin te verbeteren, dieren te berijden en meer.
  • KLIK MET LINKS om op verschillende dieren te springen, ze te temmen, beslissingen te maken en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen!

  1. Super RunCraft
  2. Ronaldo: Kick 'n' Run
  3. Skatelander
  4. My Free Zoo
  5. Horse Riding Simulator

Kan ik Rodeo Riders op de mobiel spelen?

Ja, je kunt het spelletje via Google Play en de Apple App Store downloaden.

Wie is de maker?

Rodeo Riders is gemaakt door YAD.com.