Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Sausage Run

Maak je op voor de race in Sausage Run! Je staat op het punt een paar ongelooflijk gevaarlijke keukens binnen te gaan in dit hilarische online spelletje.

Jouw missie, als je ervoor kiest die te accepteren, is te voorkomen dat je worst wordt verpletterd, verschroeid en in duizend stukjes wordt gesneden. Help hem om alles te vermijden, van slagersmessen tot gootstenen vol kokend heet water in dit racespelletje. Er zijn ook een heleboel coole outfits en prestaties die je onderweg kunt verdienen. Als je op zoek bent naar een nog grotere uitdaging, probeer dan drie andere worstjes in een spannende race naar de eindstreep te verslaan.

Hoe speel je Sausage Run?

Sluit je aan bij een of meer worsten in een reeks spannende sprints door keukens vol levensgevaarlijke voorwerpen in dit knotsgekke actiespelletje. Kun jij ze beschermen terwijl ze het einde van elk van deze intense reizen proberen te bereiken?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om je worsteend te maken of verschillende gevaarlijke voorwerpen te vermijden.

Soortgelijke spelletjes

Dol op dit soort grappige online spelletjes? Probeer dan deze titels eens. 

  1. Funny Food Duel
  2. Hungry Shark Arena
  3. Superhero League Online
  4. Super Buddy Kick

Wie is de maker?

Sausage Run is gemaakt door 2Play.