Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Ski King 2022

Ga de piste op in Ski King 2022. Er zijn een heleboel dingen die je kunt uitproberen in dit leuke en uitdagende online skispelletje.

Vermijd de bomen, rotsblokken en andere obstakels in elk level op weg naar de finish. Je kunt onderweg munten verzamelen in dit wintersportspelletje terwijl je verschillende skigebieden bezoekt. Ruil die in voor vaardigheidsboosters tussen de levels door. Hiermee kun je je snelheid, stabiliteit en meer verbeteren.

Hoe speel je Ski King 2022?

Heb jij het in je om de pistes naar jouw hand te zetten in dit vaardigheidspelletje? Kijk of je in elk level de eindstreep kunt halen zonder ergens tegenaan te botsen.

Spelbediening

  • DRUK OP DE PIJLEN LINKS EN RECHTS om tijdens het skiën naar links of rechts te gaan.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te versnellen.

Soortgelijke spelletjes

Check ook deze coole online spelletjes! 

  1. Snow Rider 3D
  2. Olympian Mahjong
  3. Woodturning Art
  4. Minigolf Tour

Wie is de maker?

Ski King 2022 is gemaakt door InLogic Software.