Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Slashville 3D

In Slashville 3D bouw je een prachtige boerderij samen met een grote spierbundel die verzot is op tomaten. Tem de gewassen met je hakmes om de tomaten te oogsten en bouw een gezellige boerengemeenschap in dit boerderijspelletje.

Werk samen met een boer die van een braakliggend stuk land een welvarend dorp wil maken met de naam Slashville. Hij is ervan overtuigd dat hij aan het verbouwen van tomaten genoeg geld kan verdienen om huizen, schuren, landbouwmachines en nog veel meer te bouwen. Oogst de tomaten met zijn reusachtige machette in dit maffe avontuur spelletje.

Hoe speel je Slashville 3D?

Slashville 3D is een landbouw simulatie spelletje waarin je met de boer veldjes kunt aanleggen om tomaten op te verbouwen. Oogst de tomaten en spaar ze op om nieuwe onderdelen van de boerderij vrij te spelen. Bijvoorbeeld door nieuwe schuren, huisjes, of verwerkingsmachines aan te leggen. Ook kun je met de tomaten nieuwe delen van het boerenerf vrijspelen en nieuwe stukken land verkennen. Zorg dat iedere werknemer op de boerderij het naar zijn of haar zin heeft.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om tomaten te oogsten, schuurtjes en machines te bouwen, en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze boerderij simulatie spelletjes:

  1. Dr. Panda's Farm
  2. Charm Farm
  3. Family Relics
  4. Farmerama

Wie is de maker van Slashville 3D? 

Slashville 3D is ontwikkeld door Udo Games Oyun Yazilim Anonim Sirketi.