Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Stars Strike

Het barst van de blokken in Stars Strike! Weet jij ze te bedwingen in dit puzzelspelletjes met verwijderelementen?

Elk blok heeft een gekleurde ster. Gebruik je eigen blok om een of meer blokkenrijen te vernietigen in dit razendsnelle puzzelspelletje. Hoe lang kun jij doorgaan voordat de blokken de bovenkant van het scherm bereiken? Ontdek of jij een indrukwekkend record neer kunt zetten!

Hoe speel je Stars Strike?

Val een nooit eindigende stapel blokken met sterren aan in dit drie-op-een-rijspelletje. Gebruik je eigen blok om een of meer blokkenrijen te verwijderen door het op een identiek blok te plaatsen. Een paars sterblok kan bijvoorbeeld een ander paars sterblok en alle andere blokken in die rij verwijderen. Als het twee of meer paarse sterblokken raakt, worden die rijen ook verwijderd.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op een plek op het bord om je blok daar neer te zetten.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en uitdagende online spelletjes ook eens!

  1. Block Champ
  2. TRZ Pop It
  3. Heart Star

Wie is de maker?

Stars Strike is gemaakt door Lof Games.