Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Street Dunk

Trek je basketbalschoenen maar aan in Street Dunk. Hoeveel shots weet jij te dunken in dit op fysica gebaseerde spelletje?

Je zult te maken krijgen met andere spelers, kratten en extra barrières in dit zeer uitdagende basketbalspelletje. Kijk of je in elk level de bal in het mandje kunt krijgen. O, en nog één ding! Soms beweegt het mandje op en neer!

Hoe speel je Street Dunk?

Je zult de bal niet echt dunken in dit intense sportspelletje, maar je krijgt wél te maken met verschillende barrières en andere obstakels. Kijk of je de bal in het mandje kunt krijgen, maar kijk uit! Als je een schot mist, moet je weer helemaal opnieuw beginnen!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te richten.
  • KLIK MET LINKS om te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens! 

  1. Basket Random
  2. Dunk Shoot
  3. Knife Smash
  4. Flip Bottle

Wie is de maker?

Street Dunk is gemaakt door QkyGames.