Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Super Driver Ahead

Hou je stevig vast in Super Driver Ahead. Je staat op het punt jezelf in een zeer gevaarlijke arena te storten in dit intense Battle Royale-spelletje.

Je daagt verschillende meedogenloze coureurs uit in een reeks sloopderby's. Kun jij je voertuig heel houden terwijl je hun voertuig probeert te laten ontploffen in dit racespelletje? Je verdient munten als je tegen hun voertuigen botst.

Gebruik ze om wapens, turboboosters, andere voertuigen en meer tussen de competities door van te kopen. Je tegenstanders zullen trillen van angst als je met een tank of een gigantische vrachtwagen koers richting de arena zet!

Hoe speel je Super Driver Ahead?

De eerste coureur die tijdens elke competitie het voertuig van zijn tegenstander in drie ronden vernietigt, wint. Blijf tegen ze aan botsen totdat hun auto of vrachtwagen ontploft in dit spannende actiespelletje!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te rijden.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om een booster of een wapen te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Parking Fury 3D: Bounty Hunter
  2. Drag Racing Rivals
  3. Subway Clash 2
  4. Horse Derby Racing