Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Sweet Candy Halloween

Zo veel snoep, zo weinig tijd! Geef je combinatievaardigheden een boost in Sweet Candy Halloween.

Je wordt in elk griezelige en uitdagende level geconfronteerd met een doel in dit drie-op-een-rijspelletje. Probeer de voorwerpen boven aan het scherm zo snel mogelijk bij elkaar te zoeken. Dit kunnen dingen zijn als heerlijke stuiterende oogballen, superzoete pompoenen of een paar lekkere ijsjes. 

Je moet de meter onder aan het scherm zeker een paar stappen voor blijven. Deze houdt namelijk bij hoeveel tijd je nog hebt. 

Hoe speel je Sweet Candy Halloween?

Sweet Candy Halloween is een knotsgek en griezelig Halloweenpuzzelspelletje. Zoek razendsnel alle soorten snoep boven aan het scherm bij elkaar! Zit je vast? Probeer dan op een tijdbom te klikken. Deze maakt ruimte vrij en zet nieuwe stukken op het bord. 

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om identiek snoep bij elkaar te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om stukken te ruilen en ze met elkaar te combineren.

Soortgelijke spelletjes 

Dit zijn nog een paar geweldige snoepspelletjes.

  1. Candy Riddles: Free Match 3 Puzzle
  2. Halloween Chain
  3. Sugar Heroes
  4. Back to Candyland 5: Choco Mountain

Wie is de maker?

BestGamesFreePlay.com is gemaakt door Sweet Candy Halloween.