Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

The Smurfs Cooking

De Smurfen: Cooking is een tijdmanagement spelletje waarin je eten klaar kunt maken voor een groot culinair festival in het Smurfendorp. Help de Koksmurf allerlei heerlijke drankjes en hapjes te maken voor het grote dorpsfeest. 

Waar gaat het spel The Smurfs: Cooking over?

De Smurfen zijn kleine blauwe wezentjes die diep in het bos in een dorpje van paddenstoelenhuisjes wonen. Ze zijn naar eigen zeggen zo groot als drie appels, en hebben ieder een speciale hobby waar ze erg goed in zijn. Het grote talent van de Smulsmurf is eten. Hij kookt graag en wordt daarom ook wel de Koksmurf or Kooksmurf genoemd. Kun jij hem helpen met zijn recepten voor het culinaire festival? Maak lekkere hapjes en drankjes klaar voor de Smurfen die een bestelling komen plaatsen bij het eetkraampje.

Hoe speel je The Smurfs: Cooking?

Ga snel aan de slag en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk bestellingen af te werken in dit kook spelletje. Bovenaan het scherm zie je het doel voor elk level. Kies de juiste drankjes uit, lepel de juiste glazuur op de cupcakes, bak de taarten en grill de tosti’s tot ze precies goed zijn. Voor iedere complete bestelling verdien je smurfbessen en soms ook suikerklontjes.

Je kunt deze smurfbessen en suikerklontjes gebruiken om upgrades vrij te spelen voor je voedselkraampje. In de workshop van de Knutselsmurf kun je zien waar je allemaal voor kunt sparen aan ingrediënten en keukenapparaten. Zo kun je ook weer nieuwe gerechten leren klaarmaken. Af en toe komen de Smurfin, Brilsmurf en andere smurfen ook langs om advies te geven of een handje te helpen. 

Pas op, want die gemene oude tovenaar Gargamel is altijd wel weer plannetjes aan het bekokstoven om de smurfen lastig te vallen. Zo probeert hij door middel van allerlei tovenarij het festival te verpesten. Bijvoorbeeld door stinkende rook tevoorschijn te toveren als je eten aanbrandt, waardoor de smurfen hun eetlust verliezen. Gebruik de magische drankjes van de Grote Smurf om de snode trucjes van Gargamel te bestrijden.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen. In de eerste levels van het spel is een tutorial verwerkt die je op weg helpt, en de Smurfin komt op het begin ook vaak langs om advies te geven.

Soortgelijke spelletjes

Ben je een grote fan van onze kleine blauwe vrienden en vind je dit spelletje leuk, probeer dan ook eens onze andere Smurfen spelletjes. Zo hebben we avontuurlijke spelletjes als De Smurfen: Skate Rush, of kun je ze helpen het dorp en het strand schoon te houden in De Smurfen: Village Cleaning en De Smurfen: Ocean Cleanup

Wie is de maker van De Smurfen: Cooking?

De Smurfen: Cooking is gemaakt door Azerion.