Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Turn The Screw

Turn the Screw is een vermakelijk puzzelspelletje waarin je de schroeven moet verwijderen om de metalen plaatjes, ringen en andere voorwerpen die op de houten planken zijn bevestigd los te maken. Kun jij de bouten in de juiste volgorde los draaien?

Hoe speel je Turn the Screw?

Verwijder de schroeven in de juiste volgorde zodat alle voorwerpen die aan de houten muur zijn bevestigd naar beneden vallen. Laat de vallende onderdelen onderweg de gouden sleutels en andere bonusvoorwerpen raken. Je kunt een schroef alleen verwijderen door hem in een ander gat in de planken te steken.

Zoek uit welke voorwerpen je eerst moet losmaken. Laat ze zwaaien of omlaag vallen en maak zo genoeg ruimte vrij om de andere bouten te verplaatsen. Je hebt een beperkt aantal booster-items om je te helpen, zoals gereedschap om een schroef er helemaal uit te slaan.

Sommige bouten zijn aan het begin van het level geblokkeerd. Je moet eerst de andere schroefjes verwijderen voordat je deze los kunt maken.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik op een schroef om hem los te draaien
  • Tik daarna op een gaatje om de schroef daarheen te verplaatsen

Speel spelletjes die lijken op Turn the Screw

Bekijk onze verzameling gratis puzzelspelletjes voor nog meer leuke hersenkrakers zoals deze game. Je kunt ook onze catalogus met logica puzzels bekijken, of ons aanbod braintainment spelletjes.

Wie is de maker van Turn the Screw?

Turn the Screw is gemaakt door BPTop.

Wanneer werd Turn the Screw voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 14 december 2023.