Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

WormsArena.io

WormsArena.io is een arcadespelletje vol slangen en wormen. Kronkel door de arena en verzamel de gloeiende stippen om groter te worden. Probeer de andere wormen op te eten om nog sneller te groeien.

Hoe speel je WormsArena.io?

Dit spel doet denken aan Slither.io. Het doel is om je slang zo snel mogelijk te laten groeien en naar de top van de ranglijst te klimmen. Door de gloeiende stippen te eten word je langzaam groter, maar als je andere slangen op weet te peuzelen, groei je sneller.

Als je tegen het lichaam van een andere slang botst, ben je af. Sprint en kronkel om de andere slangen heen zodat ze juist tegen jou botsen. Als een speler af is, verandert diens slang in een keten van supergrote gloeiende stippen. Eet ze op voordat ze verdwijnen!

Door te spelen verdien je EXP (experience points). Hierdoor wordt je slang sterker en heb je een betere start in de volgende ronde. Tussen de rondes door kun je ook nieuwe skins kiezen om je slang een ander uiterlijk te geven. Tik in het hoofdscherm op de MENU-toets om het Skins-menu te openen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Beweeg de muis om je slang te sturen
  • Houd de muisknop ingedrukt om te sprinten (pas op: dit kost energie en daardoor krimpt je worm weer!)

Speel meer gratis online games zoals WormsArena.io

Als je dit spel leuk vindt, dan zijn de andere games in ons overzicht van Snake spelletjes misschien ook wel iets voor jou. Probeer bijvoorbeeld Wormate.io of het Chomp-spelletje Paper.io 2. Of speel een van de vroege multiplayer dot IO-sensaties, Agar.io!   

Wie is de maker van WormsArena.io?

WormsArena.io is gemaakt door RHM Interactive.

Wanneer werd WormsArena.io voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 24 januari 2024.