Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Battle Royale Spelletjes

Over Onze Battle Royale Spelletjes

Maak je klaar om te vechten in onze Battle Royale-spelletjes! Je kunt het opnemen tegen je vrienden, andere spelers van over de hele wereld of een paar computertegenstanders. Daag iedereen uit, van futuristische gladiators tot een paar middeleeuwse krijgers in deze online multiplayeractiespelletjes!

Maar je zult wel een paar wapens nodig hebben om de klus te klaren. Oké, waarschijnlijk wel heel veel wapens en ook nog wat munitie. Stuur een paar pijlen recht op de hoofden van je tegenstanders of achtervolg ze met een bazooka! Je hebt genoeg opties tot je beschikking terwijl je amok maakt in deze survivalspelletjes!

Wat zijn Battle Royale-spelletjes?

Battle Royale-spelletjes bestrijken verschillende genres. Ze combineren de spanning van actiespelletjes en schietspelletjes met .io-spelletjes en een paar andere soorten spelletjes. In elk van deze is het uiteindelijke doel overleven. Je bevindt je misschien in het midden van een Colosseum in het Oude Rome, aan de frontlinies van de Tweede Wereldoorlog of in een futuristische gevechtsarena. 

Waarom zijn Battle Royale-spelletjes zo populair?

Battle Royale-spelletjes begonnen echt populair te worden in de jaren 00. Veel van deze titels zijn gratis Battle Royale-spelletjes in de webbrowser en ze zijn ongelooflijk spannend. Enkele van de meest populaire series in het genre zijn: Fortnite, Apex Legends en Call of Duty. Je kunt meer te weten komen door nu een Battle Royale-spelletje te spelen!

Wat zijn de beste Battle Royale Spelletjes?

  1. Hungry Shark Arena
  2. Voetbal royale met bobbelhoofden
  3. Warscrap.io
  4. Call of Tanks
  5. Super Snappy Boomguys
  6. Demolish Derby
  7. Battle Royale: Jigsaw Puzzle