Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Wrestling Spelletjes

Over Onze Wrestling Spelletjes

Maak je klaar om een duik in onze spannende collectie van wrestling spelletjes te nemen! Worstel in je eentje of sluit je aan bij een team als je het opneemt tegen 's werelds beste vechters. Vele van hen zijn professionele worstelaars terwijl andere waarschijnlijk nog nooit een voet in de ring hebben gezet. Je weet maar nooit wie jou in de houdgreep neemt in deze vechtspelletjes!

Bundel je krachten met lucha libre-worstelaars, kungfumeesters en zelfs een paar Amerikaanse politici. Gooi je tegenstanders in de touwen of werk ze volledig de ring uit. Kijk of jij een snelle wedstrijd kunt winnen in een retro sportspelletje voordat jij je naar de top van een ultiem gevechtstoernooi knokt en trapt. Hoeveel tegenstanders weet jij te verpletteren? Of nog beter, hoeveel kampioenschapsriemen win jij in deze geweldige online spelletjes?