Worstelen Spelletjes

 • Get on Top
  Spelen
  Get on Top
  73455 keer gespeeld

  Leuke, verslavende actie voor 2 spelers. Versla de andere speler door hem omver te duwen.

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  52406 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  37283 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  33759 keer gespeeld

  Disfruta de lo mejor del boxeo en este juego de habilidad en 3D. ¡Juega gratis desde tu PC, celular, tablet o cualquier dispositivo móvil!

 • Thumb Fighter
  Spelen
  Thumb Fighter
  27554 keer gespeeld

  Gebruik al je krachten om je vijand te verslaan in deze online versie van het klassieke vechtspelletje. Gebruik A en L om de krijgers te besturen. Veel plezier!

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  25243 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Expert Wrassling
  Spelen
  Expert Wrassling
  19015 keer gespeeld

  Gooi je tegenstander de ring uit in dit leuke worstelspelletje voor twee spelers. Pas wel op voor zijn draaiende armen!

 • Drunken Boxer
  Spelen
  Drunken Boxer
  17219 keer gespeeld

  Deze twee vechters hebben te diep in het glaasje gekeken maar desondanks stappen ze de ring in. Welke van hen eindigt als winnaar en keert terug naar de kroeg en wie wordt er wakker in het ziekenhuis? Help ze hun vuisten te ballen in dit wilde sportspel.

 • Art of Free Fight
  Spelen
  Art of Free Fight
  7008 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch toernooi en vecht voor je leven in deze stalen kooi. Kies uit een groep vechters van de hele wereld. Overleef jij het tot de laatste ronde?

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  5198 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  4982 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Wrestle Physics
  Spelen
  Wrestle Physics
  2267 keer gespeeld

  Deze twee worstelaars gaan met de koppen tegen elkaar. Letterlijk! De eerste die erin slaagt om de kop van de ander tegen de grond te smijten wint de wedstrijd in dit intense en hilarische worstelspel. Vecht tegen de computer of test je krachten tegen een vriend in allerlei vreemde en gekke locaties. Maar pas op voor al die cactussen!

 • Sluipschutters op het dak
  Spelen
  Sluipschutters op het dak
  1892 keer gespeeld

  Wereldberoemde helden en schurken nemen het tegen elkaar op in dit ouderwetse actiespel. Vecht met ze mee op de daken, in de straten en zelfs op bergtoppen.

 • Dragon Fist 3: de grote krijgers
  Spelen
  Dragon Fist 3: de grote krijgers
  1684 keer gespeeld

  Word jij een meester met de legendarische Dragon Fist? Neem het op tegen krijgers van over de hele wereld in dit intense vechtspel voor je browser!

 • Vuisten van staal
  Spelen
  Vuisten van staal
  1645 keer gespeeld

  Het wemelt van de schurken in deze stad en ze kunnen allemaal wel een pak rammel gebruiken. Laat ze samen met deze mysterieuze vreemdeling zien wie de baas is in dit ouderwetse actiespel en gebruik de handige wapens zoals knuppels en messen om je tegenstanders te verslaan.

 • 2D Knockout
  Spelen
  2D Knockout
  1630 keer gespeeld

  Boks maar raak; de ene KO na de andere. Zo reis je de hele wereld rond.

 • Duimvechter: kerstmis
  Spelen
  Duimvechter: kerstmis
  1612 keer gespeeld

  In deze knallende actie-kerstgame gaat het er niet zalig aan toe! Zet je schrap voor een epic reeks duimoorlogen. Je kan je virtuele vinger verkleden als de Kerstman, een elfje, een boze kerstboom en allerlei andere doldwaze figuren.

 • 12 minigevechten
  Spelen
  12 minigevechten
  1515 keer gespeeld

  Ben jij in staat om al deze volledig random gevechten te winnen? Je kan beetpakken met worstelaars, een duel met cowboys in de bakkende zon aangaan, en zelfs een epic luchtgevecht beleven met een oud dubbeldekkervliegtuig. Dat zijn maar een paar van de gevechten die je staan te wachten in deze retro actiegame.

 • Super Wrestlers: Slap's Fury
  Spelen
  Super Wrestlers: Slap's Fury
  1192 keer gespeeld

  Talloze worstelaars staan op springen om de kampioen van de troon te stoten. Help hem wanneer hij ze een voor een te lijf gaat in dit Mexicaans worstelspel. Bij een welgemikte klap gooien ze het bijltje er waarschijnlijk wel bij neer, maar als hij in de problemen komt, kan hij op power-ups zoals ontploffende burrito's en nog veel meer terugvallen.

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  1175 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • Pro-worstelactie
  Spelen
  Pro-worstelactie
  942 keer gespeeld

  Een aantal van 's werelds grootste worstelaars staat op het punt om de ring te bestormen! Doe mee met Bulk, John Rhino en De Cliff terwijl ze zich voorbereiden om klappen uit te delen in deze sportgame. Blijft jouw worstelaars als laatste overeind terwijl je duizenden munten probeert te winnen tijdens je volgende bloedstollende match?

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  923 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Waanzinnig worstelgevecht
  Spelen
  Waanzinnig worstelgevecht
  748 keer gespeeld

  Zo'n raar worstelspel als dit heb je nog nooit gezien. De vreemdste monsters ter wereld staan klaar om de ring te betreden. Maar eerst kun jij hun lichaamsdelen nog verwisselen. Wil jij een worstelaar maken met het hoofd van de Verschrikkelijke Sneeuwman en met een banaan als lichaam? In dit vechtspelletje is dat geen enkel probleem!

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  623 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Side Ring Knock Out
  Spelen
  Side Ring Knock Out
  584 keer gespeeld

  Creëer de ultieme bokser en kijk of jij je een weg naar de top kunt vechten.

 • Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  Spelen
  Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  459 keer gespeeld

  De drakenmeester is terug! En deze keer met het mysterieuze en dodelijke drakenzwaard...

 • Olieworstelen: 2 spelers
  Spelen
  Olieworstelen: 2 spelers
  445 keer gespeeld

  In deze wilde sport- en vechtgame kun je het opnemen tegen andere speler. Welke van de twee worstelaars komt als winnaar uit de bus? Ze zijn van top tot teen ingesmeerd met olijfolie en staan klaar om te knokken!

 • Worstelen voor 2 spelers
  Spelen
  Worstelen voor 2 spelers
  358 keer gespeeld

  In deze sportgame kunnen twee spelers de ring binnenstappen en worstelen, maar in je eentje is het ook hartstikke leuk. Kan jij je tegenstanders tegen de grond werken voordat ze je plat op de mat krijgen?

 • Dragon Fight 1,7
  Spelen
  Dragon Fight 1,7
  267 keer gespeeld
 • Sushi Showdown
  Spelen
  Sushi Showdown
  267 keer gespeeld
 • King Of Fighters Wing 1.8
  Spelen
  King Of Fighters Wing 1.8
  232 keer gespeeld

  Heb jij het in je om als ultieme winnaar van dit epische vechttoernooi uit de bus te komen? Kies je favoriete strijder en zet je schrap voor de strijd in dit ouderwets spannende actiespel.

 • Final Fight
  Spelen
  Final Fight
  199 keer gespeeld

  Versla al je tegenstanders en zorg dat jij als enige overeind blijft.

 • King of Fighters
  Spelen
  King of Fighters
  145 keer gespeeld

  Vecht met je tegenstanders en gebruik speciale bewegingen!

 • Dragon Fist 3D
  Spelen
  Dragon Fist 3D
  120 keer gespeeld
 • Xenopunch
  Spelen
  Xenopunch
  115 keer gespeeld

  Deze ruimtekrijger is plotseling in een interstellaire gevechtsarena beland. Is hij niet doodsbenauwd? Natuurlijk is hij dat en dus kan hij je hulp goed gebruiken. Versla de buitenaardse wezens in dit waanzinnige actiespel.

 • Vechtkampioen vs. DNF
  Spelen
  Vechtkampioen vs. DNF
  104 keer gespeeld

  Wie is de enige echte Vechtkampioen? Ga het ultieme gevecht aan in de strijd om de titel van ultieme vechtkampioen! Vecht om te winnen!