Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Fashion House

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Fashion House is een cool interieur design en modespelletje boordevol minigames. Begin in dit spel met je favoriete modepoppen Neonlicious, Royal Bee, Lady Diva, Swag. Daarna kun je ook een aantal andere personages uit de serie vrijspelen.

Hoe speel je L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Fashion House?

Sluit je aan bij deze club trendsettende vriendinnen. Ze hebben zelfs hun eigen modehuis. Hier kun je kleding en accessoires verzamelen om je poppen aan te kleden. Je kunt dansen en geweldige fotoshoots maken, plaatjes sparen voor je fotoalbums en je droomhuis mooi inrichten.

Verdien punten en speel nieuwe items vrij door allerlei minigames te spelen. Train bijvoorbeeld je oog voor couture met Outfit Memory en spot de juiste kledingstukken. Help de meiden in vorm blijven voor hun dansroutines met het springtouwspel, of dien zo snel mogelijk allerlei heerlijke hapjes op in de eethoek.

In totaal zijn er in dit spel 18 O.M.G. modepoppen die je vrij kunt spelen. Hopelijk hebben de meiden een grote inloopkast, want er zijn meer dan 100 mode-items die je voor ze kunt verzamelen. En dit alles op de beat van de officiële L.O.L. Surprise! O.M.G.™ soundtrack!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Het spel begint met een korte tutorial om te laten zien hoe alles werkt

Speel meer online games die lijken op L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Fashion House

Als je dit spel leuk vindt, bekijk dan ook L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio en L.O.L. Surprise! O.M.G.™ B.B. Driver!

Wie is de maker van L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Fashion House?

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Fashion House is gemaakt door Azerion Casual Studio.

Wanneer werd L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Fashion House uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 13 oktober 2023.