Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

1010 Elixir Alchemy

1010 Elixir Alchemy is een 1010 spelletje waarin je allerlei vreemde ingrediënten op het bord moet leggen. Het doel is om de rijen te vullen en de toverdrankjes weg te spelen. Zorg wel dat je steeds genoeg lege vakjes overhoudt om verder te blijven spelen.

Hoe speel je 1010 Elixir Alchemy?

Het doel is om alle toverdrankjes van het bord te verwijderen. Leg de blokken met bloemetjes, besjes en magische paddenstoelen op het bord. Probeer rijen en kolommen te vullen om alle stenen weg te spelen.

De stenen mogen niet over elkaar heen komen te liggen. Als je te weinig ruimte op het bord over hebt kun je geen nieuwe blokken meer neerleggen. Dan verlies je het spel. 

Let op, want je hoeft niet alle stenen weg te spelen om de levels uit te spelen. Alleen de stenen met toverdrankjes erop moeten van het bord. De rest van de blokken hoeft dus niet per se weg.   

Speel meer gratis online games zoals 1010 Elixir Alchemy

Als je dit spel leuk vindt, dan heb je misschien ook wel interesse in de rest van onze verzameling 1010 spelletjes. In ons overzicht van puzzel spelletjes staan ook een groot aantal spellen die je kunt proberen. Bijvoorbeeld Sorcerer Mahjong Marvels, een leuk puzzelspel van dezelfde studio.

Wie is de maker van 1010 Elixir Alchemy?

1010 Elixir Alchemy is gemaakt door Lof Games. 

Wanneer werd 1010 Elixir Alchemy voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 2 mei 2024.