Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Angry Chibi Run

Angry Chibi Run is een endless runner spelletje waarin je de bussen en andere hindernissen op de weg moet ontwijken. Verzamel muntjes en speel nieuwe outfits vrij voor je twee anime-stijl personages.

Hoe speel je Angry Chibi Run?

Ren over de weg en wissel tussen de drie banen om de bussen en wegversperringen te ontwijken. Je kunt over de kleinere wegversperringen springen, en de hogere barrières kun je ontwijken door een sliding te maken.

Verzamel ondertussen zo veel mogelijk muntjes en diamantjes. Je kunt ze in de winkel omruilen voor grappige hoedjes, nieuwe shirtjes en andere accessoires om je personages leuk te stylen. In het Skins-menu kun je de verschillende items die je hebt gekocht aandoen. Je kunt kiezen tussen twee personages, een jongen en een meisje.

Reageer snel en blijf zo lang mogelijk rennen!

Wat betekent het woord ‘Chibi’ in Angry Chibi Run?

Chibi is een Japans woord dat kan verwijzen naar een klein of kort persoon, meestal met als bijbetekenis schattig. In de context van de manga tekenstijl verwijst het naar een stijl van karikatuur die in het Engels ook wel super deformed of S.D. wordt genoemd. In deze stijl worden de personages met minder detail, een relatief groot hoofd, en kleine en stevige armpjes en beentjes getekend, wat het personage schattig en kinderlijk doet lijken. (Pas op, want het woord kan ook beledigend zijn.)

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te spelen.

  • Pijltje links/rechts = van baan wisselen
  • Pijltje omhoog = springen
  • Pijltje omlaag = sliding maken

Speel meer gratis online spelletjes die lijken op Angry Chibi Run

Als je dit spelletje leuk vindt, probeer dan ook een van onze andere online hardloopspellen en endless runner games. Misschien vind je Ubisoft’s multiplayer parkourgame Assassin's Creed: Freerunners wel leuk. Of beleef een retro game-ervaring met het pixel runner spel Tomb of the Mask: Neon.

Wie is de maker van Angry Chibi Run?

Angry Chibi Run is gemaakt door YAD.

Wanneer werd Angry Chibi Run voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht in januari 2024.