Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Best Classic Mahjong Solitaire

Best Classic Mahjong Solitaire is een connect spelletje met de klassieke Chinese mahjong stenen. Er zijn 12 levels om uit te spelen. Als je geen zet meer kunt doen, worden de overgebleven stenen automatisch door elkaar geschud.

Hoe speel je Best Classic Mahjong Solitaire?

Het doel is om alle stenen op het bord weg te spelen. Om ze te verwijderen, moet je de stenen met gelijke afbeeldingen aan elkaar koppelen.

Je kunt echter niet zomaar twee identieke stenen met elkaar verbinden. Om twee stenen te combineren, moet je er een lijn tussen kunnen trekken die niet meer dan twee bochten van 90 graden maakt.

Deze lijn mag ook niet door andere stenen lopen. De enige uitzondering is wanneer twee stenen direct naast elkaar liggen. In dat geval kun je op beide stenen tikken om ze te verwijderen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis (of je vinger op mobiele apparaten) om op een steen te tikken.
  • Tik nu op de steen waarmee je deze wilt combineren om te zien of je dit paar kunt verbinden.

Speel games die lijken op Best Classic Mahjong Solitaire

Kijk voor meer spellen zoals deze ook op onze verzamelpagina met andere mahjong puzzels en onze connect spelletjes pagina.

Wie is de maker van Best Classic Mahjong Solitaire?

Best Classic Mahjong Solitaire is ontwikkeld door Agame. 

Wanneer werd Best Classic Mahjong Solitaire voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 7 september 2023.