Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Boat Rush Online

Boat Rush is een racespel op het water. Ontwijk de hindernissen en verzamel onderweg zoveel mogelijk muntjes. Voer stunts uit om snelheidsboosts te verdienen waarmee je je tegenstanders voor kunt blijven.

Hoe speel je Boat Rush?

Snel met je boot naar de finish terwijl je precies tussen de andere vaartuigen op het water en de dobberende boeien door vaart. Race over de gebogen gele schansen om je boot de lucht in te lanceren en salto’s te maken. 

Raak het wateroppervlak met de kiel naar beneden om te blijven varen en een snelheidsboost te krijgen. De truc is om op het juiste moment los te laten en te stoppen met draaien. Tik en houd de knop weer vast op het moment dat je het water raakt om vaart te behouden.

Om de race te winnen en door te gaan naar de volgende fase, moet je als eerste over de eindstreep komen. Test en/of ontgrendel een heleboel andere boten en voertuigen, van coole watervliegtuigen tot gekke opblaaskrokodillen.

Besturing

  • Gebruik de muis om de boot te besturen
  • Tik en houd de muisknop ingedrukt om gas te geven
  • Houd de knop ingedrukt terwijl je door de lucht vliegt om te draaien, en laat los om te stoppen

Speel spelletjes die lijken op Boat Rush

Bekijk voor meer spellen die op Boat Rush lijken ook onze verzameling boot race spelletjes, of blader door onze watersport pagina.

Zeil met realistische boten over het water in Boat Simulator, of beleef bijvoorbeeld nog een andere spannende bootrace in Speed Boat Extreme Racing

Wie is de maker van Boat Rush?

Boat Rush is gemaakt door de game studio YAD. 

Wanneer werd Boat Rush voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 28 september 2023.