Watersportspellen

 • Uphill Rush Slide Jump
  Spelen
  Uphill Rush Slide Jump
  16741 keer gespeeld

  Hoe ver vlieg jij en waar kom je terecht in deze 3D actiegame? Spring in de supersnelle banden en andere voertuigen van dit waanzinnige waterpark. Vlieg jij in elk spannend level van de hellingen af en kom je honderden meters verderop terecht? Gebruik je boosters op precies het goede moment en verzamel onderweg te gekke upgrades.

 • Speedbootrace
  Spelen
  Speedbootrace
  2798 keer gespeeld

  Niets is zo leuk als een snelle race met een speedboot! Vaar door de energiecirkels voor extra boosts!

 • Bootrace
  Spelen
  Bootrace
  98795 keer gespeeld

  Stuur je speedboot in de juiste richting en wees je tegenstanders te slim af in dit driedimensionale racespelletje. Verken nauwe rivieren en verdien geld om je boot te verbeteren. Stap snel aan boord en vaar naar de finish!

 • Scheepsgevecht
  Spelen
  Scheepsgevecht
  2619 keer gespeeld

  Er staat je een intense strijd te wachten. Plaats alle schepen op strategische wijze op het bord in deze online versie van het klassieke militaire strategiespel. Kun jij de vloot van je tegenstander verwoesten voordat al jouw schepen, onderzeeboten en meer ten onder gaan?

 • Boat Simulator
  Spelen
  Boat Simulator
  3944 keer gespeeld

  Een gewone boot besturen is al supertof, maar het is nog veel toffer om aan het roer te staan van een onderzeeër of een gigantisch slagschip! Pak je kapiteinspet en licht het anker in dit 3D-simulatiespel.

 • Battleboats.Io
  Spelen
  Battleboats.Io
  12753 keer gespeeld

  Kun jij deze wateren verdedigen? Strijd samen met spelers uit de hele wereld om over de wateren te heersen in dit spannende io-spel. Verzamel hulpmiddelen, bescherm je basis en blaas vijandelijke schepen op met behulp van mijnen en coole kanonnen.

 • 3D strandbowling
  Spelen
  3D strandbowling
  3193 keer gespeeld

  Bowlen en zand gaan zelden goed samen, maar in deze te gekke sportgame werkt het prima! Zet je schrap om het strand onveilig te maken en gooiend als overwinnaar uit de bus te komen. Tijd om erachter te komen of je tientallen strikes haalt of in de goot belandt!

 • Klifduiken
  Spelen
  Klifduiken
  2399 keer gespeeld

  Klifduiken is aardig gevaarlijk in het echte leven, maar in deze te gekke online game mag je het zelf uitproberen. Ga mee met deze dappere duiker wanneer hij steeds opnieuw in deze laguna springt. Kan jij ervoor zorgen dat hij niet gewond raakt terwijl hij een heleboel muntjes verdient voor elke sprong waarbij hij de dood in de ogen kijkt?

 • Jet Ski Rush
  Spelen
  Jet Ski Rush
  13187 keer gespeeld

  Scheur over de golven en voel hoe de adrenaline door je lijf giert!

 • Speedboot
  Spelen
  Speedboot
  1213 keer gespeeld

  Lukt het jou om de hoofdprijs binnen te slepen in dit doldwaze racespel? Vaar razendsnel door elke gracht en vermijd andere boten terwijl je de zege en roem tegemoet racet.

 • Botenraas
  Spelen
  Botenraas
  1914 keer gespeeld

  De rivier van dit actiespel is niet zonder gevaar! Hij is gevuld met piratenschepen, draaikolken en hier en daar een met lasers bekrachtigde versperring. Maar ook zit hij bomvol waardevolle munten en sterren! Klim dus aan boord van deze boot en ga op een episch avontuur in deze gevaarlijke vaarwateren. Al die schatten liggen op jou te wachten!

 • Jet Ski Racer
  Spelen
  Jet Ski Racer
  27346 keer gespeeld

  Pak een reddingsvest, spring op je jetski en race door de straten van deze overstroomde metropool.