Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Aquapark Shark

Deze zomer breekt er in Aquapark Shark grote paniek uit in het waterpark! Hou je vast, want in dit intense actiespelletje gaat het waterpark letterlijk naar de haaien…

Een waterpretpark is een heerlijk plek om tijdens de hete zomers verkoeling te zoeken. Lekker even relaxen aan het water… tenminste, dat zou je denken. Maar het blijkt dat het waterpark in dit behendigheidsspelletje echt alle veiligheidsregels in de wind heeft geslagen. En kennelijk is er ook in geen tijden een veiligheidsinspectie geweest want de glijbanen zitten vol gevaarlijke gaten waar je zo doorheen zou kunnen vallen! En van zo’n hoogte breng je het er zeker weten niet goed vanaf…

Maar ja, de glijbaan is wel het leukste deel van het zwembad, dus tegen beter weten in ga je het toch proberen. Hoe lang weet jij ongedeerd in glijbaan te blijven? Verzamel geld om allerlei nieuwe personages vrij te spelen.

Hoe speel je Aquapark Shark?

Probeer het einde van de glijbaan te bereiken in dit waterpark spel. Zorg ervoor dat je niet vreselijk gewond raakt. Spring met je zwemband over de gaten in de glijbaan heen, ram dwarsliggers uit het water, en probeer af en toe een stunt te doen voor extra punten. De glijbanen zitten vol hindernissen, van scherpe stukken uitstekend hout tot verdwaalde haaien!

Als je springt moet je de muis of het scherm loslaten, anders blijft je band in de lucht draaien en sla je over de kop. Als je een salto maakt en weer op de band landt is alles in orde, maar sla je met je hooft tegen de rand van de glijbaan dan is het afgelopen!

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om vaart te maken in de glijbaan. Springen gaat vanzelf als je met je zwemband in de stroomversnelling over de schansen schiet.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer online behendigheidsspelletjes spelen met waterparken of water? Probeer dan ook eens deze games.

  1. My Dolphin Show 9
  2. Uphill Rush 8
  3. Swimming Hero
  4. Happy Glass

Wie is de maker van Aquapark Shark?

Aquapark Shark is ontwikkeld door Kiz10.