Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Bomb Prank

Beleef een bombastische tijd in Bomb Prank!

Er wachten een paar bekende gezichten op je in dit ontwijkspelletje. Een bom ligt op een platform waar jij en je tegenstanders het tegen elkaar opnemen, en deze kan elk moment ontploffen!

Doe je best om uit de buurt van de bom te blijven. Als hij namelijk explodeert, word jij ook aan miljoenen stukjes gereten! O, en vermijd ook de randen van het platform. Als je valt, is het afgelopen!

Hoe speel je Bomb Prank?

Bomb Prank is een intens actiespelletje. Je hebt maar een paar seconden om een bom te vermijden die op het punt staat te ontploffen. Als jij kunt vermijden dat je aan stukjes wordt geblazen, verdien je waardevolle munten om naar het volgende level te gaan.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je personage te bewegen.
  • KLIK MET LINKS om de bom aan een tegenstander te geven.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag stickmanpelletjes? Check dan deze coole titels!

  1. Fun Escape 3D
  2. Stickman Fighter: Epic Battle
  3. Rolling Sky

Wie is de maker?

Bomb Prank is gemaakt door YAD.com.