Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Brick Out

Brick Out is een klassiek arkanoid arcade spelletje. Gebruik het batje om het balletje omhoog te laten stuiteren en breek alle vrolijk gekleurde bakstenen weg voordat de tijd op de klok afloopt.

Hoe speel je Brick Out?

In dit behendingheidsspelletje moet je het stuiterende balletje steeds vangen met het batje. Als de bal de stenen bovenaan het scherm raakt dan breken en verdwijnen ze. Het doel is om al deze stenen zo snel mogelijk weg te spelen. Laat het balletje niet vallen, anders verlies je een van je levens.

Soms zitten er bonus-items in de stenen verborgen. Als de steen breekt vallen ze als bubbeltjes naar beneden. Vang ze met je batje en verdien extra levens, extra snelheid, een extra groot batje, en nog veel meer leuke bonussen die veel variatie in het spel brengen.

Spelbesturing

  • KLIK met LINKS om het batje heen en weer te bewegen en het balletje te vangen.
  • Op TOUCHSCREEN - zet je vinger op het scherm en veeg heen en weer om het batje te besturen.

Soortgelijke spelletjes

  1. Bubble Game 3 Deluxe
  2. Geometry Neon Dash Rainbow
  3. Classic Pinball
  4. Block Wood Puzzle

Wie is de maker van Brick Out?

Brick Out is gemaakt door Ramblo Digital Media.