Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Geometry Neon Dash: Rainbow

Zet je schrap voor de race van je leven in Geometry Neon Dash: Rainbow! Tot hoever kom jij in dit razendsnelle arcadespelletje?

Werk samen met een dappere kubus terwijl hij door een wereld vol gevaar knalt in dit ontwijkspelletje. Je moet over superscherpe spikes, draaiende zaagbladen en meer springen, of ze juist proberen te vermijden! Er zijn ook andere kubussen die je kunt ontgrendelen om je krachten mee te bundelen.

Hoe speel je Geometry Neon Dash: Rainbow?

Geometry Neon Dash: Rainbow is een intens vaardigheidsspelletje. Help een kubus veilig te blijven als hij verschillende obstakels vermijdt. Hij is ook ongelooflijk kwetsbaar. Zelfs als hij tegen een muur botst, zal hij in een miljoen stukjes breken!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om te springen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige actiespelletjes ook eens!

  1. Geometry Neon Dash World
  2. Jetpack Joyride
  3. Music Rush
  4. Slope

Wie is de maker?

Geometry Neon Dash: Rainbow is gemaakt door Kiz10.com.