Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Bubble Shooter HD 2

Laat de kleurrijke bubbels knappen in Bubble Shooter HD 2, een nieuwe remake van ons populaire puzzelspelletje. Maak combo’s met drie of meer van dezelfde bubbels om ze te laten knallen en punten te scoren.

Hoe speel je Bubble Shooter HD 2?

In dit bubble shooter spelletje kun je de glimmende bubbels bij elkaar schieten door goed te mikken met je bubbel kanon. Laat de bubbels knappen en zorg dat ze niet te ver omlaag zakken, anders wordt je kanon geblokkeerd en verlies je het spel.

De pijl onderaan het scherm geeft aan in welke richting het kanon zal schieten. Je ziet ook twee gekleurde bellen. In het midden zie je de bubbel die nu in het kanon zit, en linksonder zie je de bubbel die daarna in het kanon zal worden geladen.

Combinaties van drie of meer van dezelfde bellen zullen knappen en verdwijnen. Maar als je een schot mist en geen combinatie maakt, telt dat als een strafpunt. De grijze bubbels in de linkerhoek zijn je strafpunten. Als die op raken dan verschijnen er een of meer nieuwe rijen bubbels bovenaan het scherm. Hierdoor worden de andere bellen verder naar beneden geduwd!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te mikken met het bubbel kanon
  • Klik met de linkermuisknop om de bubbels weg te schieten

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit verslavende behendigheidsspelletje leuk om te spelen, probeer dan ook eens deze populaire games uit onze verzameling:

  1. Bubble Game 3: Deluxe
  2. Zumba Mania
  3. Arkadium: Bubble Shooter
  4. Merge Fruit

Wie is de maker van Bubble Shooter HD 2?

Bubble Shooter HD 2 is gemaakt door Softgames - Azerion.