Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Card Shuffle Sort

Card Shuffle Sort is een brain training puzzel waarin je de gekleurde kaarten moet sorteren en per stapel kunt wegspelen. Het spel begint met slechts een paar kleuren, maar naarmate je verder komt kun je steeds meer kleuren vrijspelen. Hierdoor wordt het spel steeds moeilijker.

Hoe speel je Card Shuffle Sort?

Druk op de deal-knop om een handjevol willekeurige kaarten van de stapel op de lege vakjes te leggen. Pak de kaarten op en stapel ze op kleur. Je kunt de kaarten alleen boven op een andere kaart met dezelfde kleur leggen of naar een leeg vakje verplaatsen.

Als je tien kaarten van dezelfde kleur hebt gestapeld, kun je ze naar de aflegstapel verplaatsen. Stapels van tien verdwijnen, maar kleinere stapels wachten op de aflegstapel tot ze compleet zijn. (Je kunt de aflegstapel dus ook als opslagplek gebruiken, maar dan kun je in de tussentijd geen andere kleuren wegspelen.)

Verdien punten om extra vakken op de tafel open te spelen. Zo kun je de kaarten efficiënter sorteren wanneer er weer nieuwe kleuren aan het spel worden toegevoegd. Je kunt zelfs een tweede aflegstapel vrijspelen!

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik op een stapel kaarten en sleep ze naar een ander vakje

Speel games die lijken op Card Shuffle Sort

We hebben ook een aantal andere spellen waarin je genummerde of gekleurde speelkaarten moet sorteren op kleur en/of nummer. Kijk maar eens op onze uitgebreide kaartspellen pagina.

Wie is de maker van Card Shuffle Sort?

Card Shuffle Sort is gemaakt door 2Play. 

Wanneer werd Card Shuffle Sort voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 23 september 2023.