Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Clash Of Stone

Clash of Stone is een verdedigingsspelletje waarin je rotsblokken de lucht in moet slingeren met je katapult om het fort te verdedigen tegen de kwaadaardige skeletten.

Hoe speel je Clash of Stone?

Een horde gepantserde skeletten valt je kasteel aan. Gebruik je katapult om de boosaardige soldaten die telkens voor je fort verschijnen te verpulveren.

Het vijandelijke leger heeft hun katapulten en stormrammen meegebracht. Schiet hun rotsblokken en bommen uit de lucht voordat ze jouw kasteel raken. Blaas hun stormrammen op voordat ze je kasteelpoort kunnen bereiken.

Af en toe moet je het ook opnemen tegen hun baas, Koning Skelet. Met zijn gepantserde trebuchet maakt hij je het niet gemakkelijk. Koop upgrades, zoals vaten gevuld met explosieven, die je naar je vijanden kunt gooien om meer schade aan te richten.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Houd de linkermuisknop ingedrukt en swipe om te richten
  • Laat los om te schieten

Speel andere games zoals Clash of Stone

Bekijk onze pagina met torenverdedigingsspellen voor meer avonturen die zich afspelen in de middeleeuwen, waarin je een dorp of fort moet verdedigen tegen golven vijanden. Voor andere spellen die zich afspelen in feodale tijden kun je terecht  bij onze catalogus van spelletjes met koningen en onze verzameling middeleeuwen spelletjes.

Wie is de maker van Clash of Stone?

Clash of Stone is gemaakt door BPTop.

Wanneer werd Clash of Stone uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 10 januari 2024.