• Cloud Kingdom
  Spelen
  Cloud Kingdom
  98947 keer gespeeld

  There was a time of heyday in Kingdom of Lumeria, until the black magic of wizard Hastur destroyed everything. The Kingdom was split into many islands, and the erstwhile life was ruined. This exciting game offers to restore the fair Kingdom with members of the royal family. The player needs to arrange the household, establish trade with the locals and destroy evil wizard Hastur.

 • King of Hearts
  Spelen
  King of Hearts
  73001 keer gespeeld
 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  49644 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Moord
  Spelen
  Moord
  37805 keer gespeeld

  Iemand zou die gemene oude koning echt eens om zeep moeten helpen. Denk je dat jij die klus kunt klaren?

 • Koningsoldaten 3
  Spelen
  Koningsoldaten 3
  24868 keer gespeeld

  Jouw missie: verjaag alle ellendige monsters uit het koninkrijk. Jouw wapens: een bazooka en een geweer. Lukt het jou om ze allemaal weg te blazen in dit doldwaze actiespel?

 • My Kingdom for the Princess
  Spelen
  My Kingdom for the Princess
  15761 keer gespeeld

  Jij bent de ridder op het witte paard en je laat je door niets en niemand weerhouden!

 • John Terry: koning der verdedigers
  Spelen
  John Terry: koning der verdedigers
  15242 keer gespeeld

  Deze beroemde Engelse voetballer leert je alles wat je moet weten over het scoren van doelpunten...

 • Bewaker van het rijk
  Spelen
  Bewaker van het rijk
  12278 keer gespeeld

  Gezocht: dappere commandant die de koning kan beschermen. Ervaring met het verslaan van monsters is vereist.

 • King of Towers
  Spelen
  King of Towers
  8934 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd en kies een kant. Sluit je je aan bij het mensenleger of trek je met de orks ten strijde?

 • My Kingdom for the Princess 3
  Spelen
  My Kingdom for the Princess 3
  6546 keer gespeeld

  Help het koninkrijk en verover het hart van prinses Elizabeth!

 • King Of Terrors
  Spelen
  King Of Terrors
  5322 keer gespeeld

  er maarBouw de ultieme vechtmachine in dit vette robotbouwspel, King of Terrors! Zet alle onderdelen in elkaar en laat hem de strijd aangaan met een andere speler in een gevecht waar er maar één de winnaar kan zijn!

 • Het spel der liefde
  Spelen
  Het spel der liefde
  5139 keer gespeeld

  Aurelio is een dappere ridder, hopeloos verliefd op Grace, een beeldschone prinses. Helaas wil de koning niet dat hij met haar trouwt. Aurelio mag Grace alleen ten huwelijk vragen als hij met succes een grote uitdaging voor de koning voltooit: het spel der liefde. Kun jij de ridder helpen om te voldoen aan die vreemde eis van zijn toekomstige schoonvader in dit zoek-en-vindspel?

 • Kattenrijk
  Spelen
  Kattenrijk
  4939 keer gespeeld

  Het koninkrijk der katten is in duisternis gehuld! Kun jij deze kittige katjes helpen?

 • King of Thieves
  Spelen
  King of Thieves
  4378 keer gespeeld

  Ontwerp kerkers, steel schatten en kijk of jij het in je hebt om de koning der dieven te worden in deze mix tussen een platform- en een MMO-spelletje.

 • Diseviled: Stolen Kingdom
  Spelen
  Diseviled: Stolen Kingdom
  3287 keer gespeeld

  Een kwaadaardige tovenaar en zijn legioen van verdoemde krijgers zijn het kasteel binnengedrongen! Zelfs de dapperste ridders maken geen kans! Het is aan deze heldhaftige prins en een jonge magiër om de koning te verlossen in deze spannende avonturengame. Leid ze door het koninkrijk en de kasteelgangen en laat die boosdoeners zien wie de baas is!

 • King Ping Pong
  Spelen
  King Ping Pong
  2885 keer gespeeld

  Reageer snel in deze tafeltennisgame.

 • Kasteelverdediging
  Spelen
  Kasteelverdediging
  2684 keer gespeeld

  Het nieuwe kasteel van de koning ligt in de bergen en heeft een prachtig uitzicht. Het is omringd met monsters die niet blij zijn met hun nieuwe buurman. Help de koning om zijn nieuwste onderkomen te beschermen in dit maffe en woeste torenverdedigingsspel.

 • Koningsoldaten 4
  Spelen
  Koningsoldaten 4
  2415 keer gespeeld

  Een leger aardmannetjes is vastbesloten om het rijk te plunderen. De enigen die complete chaos kunnen voorkomen zijn deze soldaten. Bewapend met bazooka's en sneeuwballen staan ze klaar om deze monsters voorgoed uit dit schietspel te knallen.

 • Guns n Glory Heroes
  Spelen
  Guns n Glory Heroes
  1886 keer gespeeld

  Deze ridder en zijn vrienden gaan in dit magische rijk een reeks epische avonturen tegemoet. Hun eerste opdracht? Deze toren en een paar andere gebouwen in het dorp beschermen tegen woeste krijgers. Help ze om hun missies te voltooien in dit strategische actiespel.

 • Koningsoldaten 2
  Spelen
  Koningsoldaten 2
  1838 keer gespeeld

  Er is nog een leger aliens op de planeet geland en ze beloven niet veel goeds. Pak je bazooka en richt! Lukt het jou om ze allemaal uit te schakelen in dit spannende actiespel?

 • Third Kingdom
  Spelen
  Third Kingdom
  1829 keer gespeeld

  Bescherm je koninkrijk tegen het binnenvallende leger in dit fantastische torenverdedigingsspel, Third Kingdom. Vergeet niet om je torens te upgraden om ze sterker te maken!

 • Rage War
  Spelen
  Rage War
  1753 keer gespeeld

  Een experiment is volledig misgegaan en nu tuimel je door de tijden! Je enige uitweg is om oorlog te voeren in deze multiplayer strategiegame. Zet een leger op en vecht je een weg door de tijd terwijl je het tegen andere gamers opneemt of machtige allianties met ze vormt. Kan jij je tijdmachine beetje bij beetje weer in elkaar zetten en heelhuids thuiskomen?

 • Oorlogssimulator
  Spelen
  Oorlogssimulator
  1721 keer gespeeld

  Je koninkrijk wordt omringd door vijandelijke strijdkrachten! Verzamel je krijgers en boogschutters om ze in de pan te hakken in deze 3D gevechtssimulatorgame. Zal jij erin slagen om ze in het bos verslaan? En in de woestijn?

 • Game of Emperors
  Spelen
  Game of Emperors
  1283 keer gespeeld

  De wereld ligt aan je voeten in deze gigantische simulatie- en strategiegame. Kan jij je koninkrijk van een klein dorpje tot een machtig wereldrijk laten uitgroeien? Je moet je legers organiseren, ze het slagveld opsturen en je onderdanen enthousiast maken met historische monumenten terwijl je zorgvuldig je middelen beheert.

 • Bewolkt koninkrijk
  Spelen
  Bewolkt koninkrijk
  1273 keer gespeeld

  Deze kleurrijke wolken zijn allemaal door elkaar gehaald! Kan jij ze weer op orde brengen in deze schattige en snoezige drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind ze met elkaar in groepjes van drie of meer om een hoge sterrenwaardering te krijgen bij elk uitdagend level.

 • 2D torenverdediging
  Spelen
  2D torenverdediging
  1139 keer gespeeld

  Al deze goblins, weerwolven en andere monsters zijn vastberaden om alle uithoeken van het koninkrijk te plunderen! Bescherm ze allemaal in deze torenverdediginggame. Plaats je tovenaars en boogschutters op strategische plekken en upgrade je torens zo snel als je kan, want de monsters tonen geen genade!

 • King of Drift
  Spelen
  King of Drift
  1121 keer gespeeld

  Gierend de bocht door? Verdien je sporen op de racebaan en bewijs dat jij de enige echte driftkampioen bent!

 • Torenverdediging
  Spelen
  Torenverdediging
  1008 keer gespeeld

  Gebruik van alles, van pijlen tot magie, en bescherm je rijk in dit torenverdedigingsspel. Er staan allerlei monsters klaar om de grens over te hoppen en dood en verderf te zaaien. Ontwikkel en verbeter de vaardigheden van je krijgers en strijd tot je erbij neervalt.

 • Gobattle.io
  Spelen
  Gobattle.io
  861 keer gespeeld

  A relentless battle is currently underway in the deadly kingdom you’ll find in this relentless io game. Have you got what it takes to become king? Slaughter your opponents with axes and blades and discover how long your reign will last!

 • 3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  Spelen
  3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  843 keer gespeeld

  Je vijanden staan bijna voor de poorten! Leer razendsnel met je nieuwe boog te schieten voordat ze het hele kasteel leegplunderen in dit 3D actiespel. Oefen je schietkunsten en bereid je voor op de aanval. Verzamel munten voor elke vijand die je afschiet en koop gave upgrades voor je character.

 • Bunnies Kingdom Cooking Game
  Spelen
  Bunnies Kingdom Cooking Game
  835 keer gespeeld

  Kijk naar de ingredientenlijst en kluts alles door elkaar om te koken.

 • Oceaanheren
  Spelen
  Oceaanheren
  796 keer gespeeld

  Ben jij net zo avontuurlijk als kapitein Jack? Arrgh, dan is dit zoekspelletje echt iets voor jou! Help de Oceaanheren met het vinden van schatten voor de armen. Kruip in de huid van kapitein John of Ella en zoek de waardevolle voorwerpen op het schip. Hijs de zeilen en ga aan de slag!

 • Nightmare Kingdom
  Spelen
  Nightmare Kingdom
  305 keer gespeeld

  Bedorven kaas + slechte horror = nachtmerrie!

 • King Of Fighters Wing 1.8
  Spelen
  King Of Fighters Wing 1.8
  232 keer gespeeld

  Heb jij het in je om als ultieme winnaar van dit epische vechttoernooi uit de bus te komen? Kies je favoriete strijder en zet je schrap voor de strijd in dit ouderwets spannende actiespel.

 • Een pixel avontuur
  Spelen
  Een pixel avontuur
  175 keer gespeeld

  Een groot kwaad heeft de moeder van deze ridder om het leven gebracht. Hij is nu vastbesloten om te voorkomen dat het nog meer levens eist in dit retro avonturenspel. Ga met hem mee op een epische tocht door een scala aan mysterieuze kerkers om jacht te maken op dit meedogenloze monster en zijn angstaanjagende aanhangers en korte metten met hen te maken.

 • Forgotten Dungeon
  Spelen
  Forgotten Dungeon
  174 keer gespeeld

  Ergens in dit gevaarlijke oord bevindt zich een verlaten kerker vol mysterie en magie. Kan jij hem vinden en zijn geheimgen ontdekken? Sluit je aan bij deze legendarische helden in hun strijd tegen legioenen vijanden in wat zonder twijfel een episch avontuur wordt in dit online fantasiespel.