Koning Spelletjes

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  60687 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Moord
  Spelen
  Moord
  54639 keer gespeeld

  Iemand zou die gemene oude koning echt eens om zeep moeten helpen. Denk je dat jij die klus kunt klaren?

 • Oorlogssimulator
  Spelen
  Oorlogssimulator
  7614 keer gespeeld

  Je koninkrijk wordt omringd door vijandelijke strijdkrachten! Verzamel je krijgers en boogschutters om ze in de pan te hakken in deze 3D gevechtssimulatorgame. Zal jij erin slagen om ze in het bos verslaan? En in de woestijn?

 • 3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  Spelen
  3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  2506 keer gespeeld

  Je vijanden staan bijna voor de poorten! Leer razendsnel met je nieuwe boog te schieten voordat ze het hele kasteel leegplunderen in dit 3D actiespel. Oefen je schietkunsten en bereid je voor op de aanval. Verzamel munten voor elke vijand die je afschiet en koop gave upgrades voor je character.

 • Koningsoldaten 3
  Spelen
  Koningsoldaten 3
  28209 keer gespeeld

  Jouw missie: verjaag alle ellendige monsters uit het koninkrijk. Jouw wapens: een bazooka en een geweer. Lukt het jou om ze allemaal weg te blazen in dit doldwaze actiespel?

 • 2D torenverdediging
  Spelen
  2D torenverdediging
  2888 keer gespeeld

  Al deze goblins, weerwolven en andere monsters zijn vastberaden om alle uithoeken van het koninkrijk te plunderen! Bescherm ze allemaal in deze torenverdediginggame. Plaats je tovenaars en boogschutters op strategische plekken en upgrade je torens zo snel als je kan, want de monsters tonen geen genade!

 • King of Hearts
  Spelen
  King of Hearts
  77532 keer gespeeld

 • King of Drift
  Spelen
  King of Drift
  1184 keer gespeeld

  Gierend de bocht door? Verdien je sporen op de racebaan en bewijs dat jij de enige echte driftkampioen bent!

 • Het spel der liefde
  Spelen
  Het spel der liefde
  5699 keer gespeeld

  Aurelio is een dappere ridder, hopeloos verliefd op Grace, een beeldschone prinses. Helaas wil de koning niet dat hij met haar trouwt. Aurelio mag Grace alleen ten huwelijk vragen als hij met succes een grote uitdaging voor de koning voltooit: het spel der liefde. Kun jij de ridder helpen om te voldoen aan die vreemde eis van zijn toekomstige schoonvader in dit zoek-en-vindspel?

 • Torenverdediging
  Spelen
  Torenverdediging
  1329 keer gespeeld

  Gebruik van alles, van pijlen tot magie, en bescherm je rijk in dit torenverdedigingsspel. Er staan allerlei monsters klaar om de grens over te hoppen en dood en verderf te zaaien. Ontwikkel en verbeter de vaardigheden van je krijgers en strijd tot je erbij neervalt.

 • Kattenrijk
  Spelen
  Kattenrijk
  5047 keer gespeeld

  Het koninkrijk der katten is in duisternis gehuld! Kun jij deze kittige katjes helpen?

 • My Kingdom for the Princess
  Spelen
  My Kingdom for the Princess
  18427 keer gespeeld

  Jij bent de ridder op het witte paard en je laat je door niets en niemand weerhouden!

 • Bunnies Kingdom Cooking Game
  Spelen
  Bunnies Kingdom Cooking Game
  964 keer gespeeld

  Kijk naar de ingredientenlijst en kluts alles door elkaar om te koken.

 • Cloud Kingdom
  Spelen
  Cloud Kingdom
  104312 keer gespeeld

  There was a time of heyday in Kingdom of Lumeria, until the black magic of wizard Hastur destroyed everything. The Kingdom was split into many islands, and the erstwhile life was ruined. This exciting game offers to restore the fair Kingdom with members of the royal family. The player needs to arrange the household, establish trade with the locals and destroy evil wizard Hastur.

 • De vallende winter
  Spelen
  De vallende winter
  515 keer gespeeld

  De krachten van het kwaad leiden hun legers ondoden recht in het hart van je koninkrijk! Houd jij je langer dan een nacht staande in dit intense militaire strategiespel? Verenig je krachten met een mystieke en magische vogel terwijl je de legers organiseert, loopgraven graaft en bepaalt of je tijdens de volgende slag de bewoners in crypten verstopt of niet.

 • John Terry: koning der verdedigers
  Spelen
  John Terry: koning der verdedigers
  15773 keer gespeeld

  Deze beroemde Engelse voetballer leert je alles wat je moet weten over het scoren van doelpunten...

 • King Of Fighters Wing 1.8
  Spelen
  King Of Fighters Wing 1.8
  313 keer gespeeld

  Heb jij het in je om als ultieme winnaar van dit epische vechttoernooi uit de bus te komen? Kies je favoriete strijder en zet je schrap voor de strijd in dit ouderwets spannende actiespel.

 • Bewaker van het rijk
  Spelen
  Bewaker van het rijk
  12658 keer gespeeld

  Gezocht: dappere commandant die de koning kan beschermen. Ervaring met het verslaan van monsters is vereist.

 • King Ping Pong
  Spelen
  King Ping Pong
  2914 keer gespeeld

  Reageer snel in deze tafeltennisgame.

 • My Kingdom for the Princess 3
  Spelen
  My Kingdom for the Princess 3
  7138 keer gespeeld

  Help het koninkrijk en verover het hart van prinses Elizabeth!

 • King of Fighters
  Spelen
  King of Fighters
  145 keer gespeeld

  Vecht met je tegenstanders en gebruik speciale bewegingen!

 • Krijgsheren: episch conflict
  Spelen
  Krijgsheren: episch conflict
  117 keer gespeeld

  Het land Beneril is in oorlog. Bereid je leger voor op de strijd en verover het rijk zelf.

 • Royal Rush
  Spelen
  Royal Rush
  133 keer gespeeld

  Wat deze onstuimige aristocraat ook tegen het stadsvolk zei, het is duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten! Nu probeert hij op een schaap op de vlucht te slaan, terug naar zijn kasteel. Kan jij hem helpen om de hooivorken en waakhonden te ontvluchten en zijn zakken met munten te vullen in dit wilde renspel?

 • Super Marshmallow Kingdom
  Spelen
  Super Marshmallow Kingdom
  118 keer gespeeld

  De Marshmallow-koning zint op wraak op dat ondeugende brood dat zijn arme muffin heeft opgegeten...

 • Kasteelverdediging
  Spelen
  Kasteelverdediging
  2881 keer gespeeld

  Het nieuwe kasteel van de koning ligt in de bergen en heeft een prachtig uitzicht. Het is omringd met monsters die niet blij zijn met hun nieuwe buurman. Help de koning om zijn nieuwste onderkomen te beschermen in dit maffe en woeste torenverdedigingsspel.

 • Bewolkt koninkrijk
  Spelen
  Bewolkt koninkrijk
  1273 keer gespeeld

  Deze kleurrijke wolken zijn allemaal door elkaar gehaald! Kan jij ze weer op orde brengen in deze schattige en snoezige drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind ze met elkaar in groepjes van drie of meer om een hoge sterrenwaardering te krijgen bij elk uitdagend level.

 • Grogg.io
  Spelen
  Grogg.io
  0 keer gespeeld

  Arrrr, maatje! Heb jij het in je om een echte piratenkoning te worden? Probeer het zelf uit in deze grappige en uitdagende online game. Je zal op zoek moeten gaan naar stapels schatten die op een paar tropische eilanden liggen verstopt terwijl je een paar lekkere glaasjes rumwater achterover giet.

 • Een pixel avontuur
  Spelen
  Een pixel avontuur
  1128 keer gespeeld

  Een groot kwaad heeft de moeder van deze ridder om het leven gebracht. Hij is nu vastbesloten om te voorkomen dat het nog meer levens eist in dit retro avonturenspel. Ga met hem mee op een epische tocht door een scala aan mysterieuze kerkers om jacht te maken op dit meedogenloze monster en zijn angstaanjagende aanhangers en korte metten met hen te maken.

 • Koningsoldaten 4
  Spelen
  Koningsoldaten 4
  2766 keer gespeeld

  Een leger aardmannetjes is vastbesloten om het rijk te plunderen. De enigen die complete chaos kunnen voorkomen zijn deze soldaten. Bewapend met bazooka's en sneeuwballen staan ze klaar om deze monsters voorgoed uit dit schietspel te knallen.

 • The King's League: Emblems
  Spelen
  The King's League: Emblems
  62 keer gespeeld

  De King’s League van dit jaar kan wel eens in grote problemen komen. Een groep ruwe krijgers gaat misschien proberen de event te verstoren en te infiltreren. Help mee vechten om te voorkomen dat het koninkrijk in chaos verandert in dit strategiespel vol actie. Je moet een groep tovenaars en krijgers verzamelen om de vrede te bewaren.

 • Rage War
  Spelen
  Rage War
  1753 keer gespeeld

  Een experiment is volledig misgegaan en nu tuimel je door de tijden! Je enige uitweg is om oorlog te voeren in deze multiplayer strategiegame. Zet een leger op en vecht je een weg door de tijd terwijl je het tegen andere gamers opneemt of machtige allianties met ze vormt. Kan jij je tijdmachine beetje bij beetje weer in elkaar zetten en heelhuids thuiskomen?

 • Guns n Glory Heroes
  Spelen
  Guns n Glory Heroes
  2035 keer gespeeld

  Deze ridder en zijn vrienden gaan in dit magische rijk een reeks epische avonturen tegemoet. Hun eerste opdracht? Deze toren en een paar andere gebouwen in het dorp beschermen tegen woeste krijgers. Help ze om hun missies te voltooien in dit strategische actiespel.

 • Koningsoldaten 2
  Spelen
  Koningsoldaten 2
  2184 keer gespeeld

  Er is nog een leger aliens op de planeet geland en ze beloven niet veel goeds. Pak je bazooka en richt! Lukt het jou om ze allemaal uit te schakelen in dit spannende actiespel?

 • King of Thieves
  Spelen
  King of Thieves
  4542 keer gespeeld

  Ontwerp kerkers, steel schatten en kijk of jij het in je hebt om de koning der dieven te worden in deze mix tussen een platform- en een MMO-spelletje.

 • Game of Emperors
  Spelen
  Game of Emperors
  1283 keer gespeeld

  De wereld ligt aan je voeten in deze gigantische simulatie- en strategiegame. Kan jij je koninkrijk van een klein dorpje tot een machtig wereldrijk laten uitgroeien? Je moet je legers organiseren, ze het slagveld opsturen en je onderdanen enthousiast maken met historische monumenten terwijl je zorgvuldig je middelen beheert.

 • Verdedig de koning
  Spelen
  Verdedig de koning
  113 keer gespeeld

  De vijand nadert en de koninklijke familie kan zich nergens verschuilen!