Koning Spelletjes

 • Moord
  Spelen
  Moord
  42112 keer gespeeld

  Iemand zou die gemene oude koning echt eens om zeep moeten helpen. Denk je dat jij die klus kunt klaren?

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  53413 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Oorlogssimulator
  Spelen
  Oorlogssimulator
  2596 keer gespeeld

  Je koninkrijk wordt omringd door vijandelijke strijdkrachten! Verzamel je krijgers en boogschutters om ze in de pan te hakken in deze 3D gevechtssimulatorgame. Zal jij erin slagen om ze in het bos verslaan? En in de woestijn?

 • King of Drift
  Spelen
  King of Drift
  1164 keer gespeeld

  Gierend de bocht door? Verdien je sporen op de racebaan en bewijs dat jij de enige echte driftkampioen bent!

 • Kattenrijk
  Spelen
  Kattenrijk
  5023 keer gespeeld

  Het koninkrijk der katten is in duisternis gehuld! Kun jij deze kittige katjes helpen?

 • 3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  Spelen
  3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  1449 keer gespeeld

  Je vijanden staan bijna voor de poorten! Leer razendsnel met je nieuwe boog te schieten voordat ze het hele kasteel leegplunderen in dit 3D actiespel. Oefen je schietkunsten en bereid je voor op de aanval. Verzamel munten voor elke vijand die je afschiet en koop gave upgrades voor je character.

 • Koningsoldaten 3
  Spelen
  Koningsoldaten 3
  26178 keer gespeeld

  Jouw missie: verjaag alle ellendige monsters uit het koninkrijk. Jouw wapens: een bazooka en een geweer. Lukt het jou om ze allemaal weg te blazen in dit doldwaze actiespel?

 • 2D torenverdediging
  Spelen
  2D torenverdediging
  1733 keer gespeeld

  Al deze goblins, weerwolven en andere monsters zijn vastberaden om alle uithoeken van het koninkrijk te plunderen! Bescherm ze allemaal in deze torenverdediginggame. Plaats je tovenaars en boogschutters op strategische plekken en upgrade je torens zo snel als je kan, want de monsters tonen geen genade!

 • Koningsoldaten 4
  Spelen
  Koningsoldaten 4
  2733 keer gespeeld

  Een leger aardmannetjes is vastbesloten om het rijk te plunderen. De enigen die complete chaos kunnen voorkomen zijn deze soldaten. Bewapend met bazooka's en sneeuwballen staan ze klaar om deze monsters voorgoed uit dit schietspel te knallen.

 • Koningsoldaten 2
  Spelen
  Koningsoldaten 2
  2131 keer gespeeld

  Er is nog een leger aliens op de planeet geland en ze beloven niet veel goeds. Pak je bazooka en richt! Lukt het jou om ze allemaal uit te schakelen in dit spannende actiespel?

 • King Of Terrors
  Spelen
  King Of Terrors
  5473 keer gespeeld

  er maarBouw de ultieme vechtmachine in dit vette robotbouwspel, King of Terrors! Zet alle onderdelen in elkaar en laat hem de strijd aangaan met een andere speler in een gevecht waar er maar één de winnaar kan zijn!

 • Cloud Kingdom
  Spelen
  Cloud Kingdom
  101699 keer gespeeld

  There was a time of heyday in Kingdom of Lumeria, until the black magic of wizard Hastur destroyed everything. The Kingdom was split into many islands, and the erstwhile life was ruined. This exciting game offers to restore the fair Kingdom with members of the royal family. The player needs to arrange the household, establish trade with the locals and destroy evil wizard Hastur.

 • My Kingdom for the Princess
  Spelen
  My Kingdom for the Princess
  16707 keer gespeeld

  Jij bent de ridder op het witte paard en je laat je door niets en niemand weerhouden!

 • Kasteelverdediging
  Spelen
  Kasteelverdediging
  2863 keer gespeeld

  Het nieuwe kasteel van de koning ligt in de bergen en heeft een prachtig uitzicht. Het is omringd met monsters die niet blij zijn met hun nieuwe buurman. Help de koning om zijn nieuwste onderkomen te beschermen in dit maffe en woeste torenverdedigingsspel.

 • John Terry: koning der verdedigers
  Spelen
  John Terry: koning der verdedigers
  15460 keer gespeeld

  Deze beroemde Engelse voetballer leert je alles wat je moet weten over het scoren van doelpunten...

 • Torenverdediging
  Spelen
  Torenverdediging
  1255 keer gespeeld

  Gebruik van alles, van pijlen tot magie, en bescherm je rijk in dit torenverdedigingsspel. Er staan allerlei monsters klaar om de grens over te hoppen en dood en verderf te zaaien. Ontwikkel en verbeter de vaardigheden van je krijgers en strijd tot je erbij neervalt.

 • King Of Fighters Wing 1.8
  Spelen
  King Of Fighters Wing 1.8
  252 keer gespeeld

  Heb jij het in je om als ultieme winnaar van dit epische vechttoernooi uit de bus te komen? Kies je favoriete strijder en zet je schrap voor de strijd in dit ouderwets spannende actiespel.

 • Bunnies Kingdom Cooking Game
  Spelen
  Bunnies Kingdom Cooking Game
  903 keer gespeeld

  Kijk naar de ingredientenlijst en kluts alles door elkaar om te koken.

 • Het spel der liefde
  Spelen
  Het spel der liefde
  5269 keer gespeeld

  Aurelio is een dappere ridder, hopeloos verliefd op Grace, een beeldschone prinses. Helaas wil de koning niet dat hij met haar trouwt. Aurelio mag Grace alleen ten huwelijk vragen als hij met succes een grote uitdaging voor de koning voltooit: het spel der liefde. Kun jij de ridder helpen om te voldoen aan die vreemde eis van zijn toekomstige schoonvader in dit zoek-en-vindspel?

 • King of Hearts
  Spelen
  King of Hearts
  75071 keer gespeeld

 • King of Fighters
  Spelen
  King of Fighters
  145 keer gespeeld

  Vecht met je tegenstanders en gebruik speciale bewegingen!

 • Bewaker van het rijk
  Spelen
  Bewaker van het rijk
  12523 keer gespeeld

  Gezocht: dappere commandant die de koning kan beschermen. Ervaring met het verslaan van monsters is vereist.

 • King Ping Pong
  Spelen
  King Ping Pong
  2914 keer gespeeld

  Reageer snel in deze tafeltennisgame.

 • My Kingdom for the Princess 3
  Spelen
  My Kingdom for the Princess 3
  6944 keer gespeeld

  Help het koninkrijk en verover het hart van prinses Elizabeth!

 • Super Marshmallow Kingdom
  Spelen
  Super Marshmallow Kingdom
  118 keer gespeeld

  De Marshmallow-koning zint op wraak op dat ondeugende brood dat zijn arme muffin heeft opgegeten...

 • Royal Rush
  Spelen
  Royal Rush
  133 keer gespeeld

  Wat deze onstuimige aristocraat ook tegen het stadsvolk zei, het is duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten! Nu probeert hij op een schaap op de vlucht te slaan, terug naar zijn kasteel. Kan jij hem helpen om de hooivorken en waakhonden te ontvluchten en zijn zakken met munten te vullen in dit wilde renspel?

 • Forgotten Dungeon
  Spelen
  Forgotten Dungeon
  174 keer gespeeld

  Ergens in dit gevaarlijke oord bevindt zich een verlaten kerker vol mysterie en magie. Kan jij hem vinden en zijn geheimgen ontdekken? Sluit je aan bij deze legendarische helden in hun strijd tegen legioenen vijanden in wat zonder twijfel een episch avontuur wordt in dit online fantasiespel.

 • Een pixel avontuur
  Spelen
  Een pixel avontuur
  175 keer gespeeld

  Een groot kwaad heeft de moeder van deze ridder om het leven gebracht. Hij is nu vastbesloten om te voorkomen dat het nog meer levens eist in dit retro avonturenspel. Ga met hem mee op een epische tocht door een scala aan mysterieuze kerkers om jacht te maken op dit meedogenloze monster en zijn angstaanjagende aanhangers en korte metten met hen te maken.

 • King of Towers
  Spelen
  King of Towers
  8934 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd en kies een kant. Sluit je je aan bij het mensenleger of trek je met de orks ten strijde?

 • Guns n Glory Heroes
  Spelen
  Guns n Glory Heroes
  1962 keer gespeeld

  Deze ridder en zijn vrienden gaan in dit magische rijk een reeks epische avonturen tegemoet. Hun eerste opdracht? Deze toren en een paar andere gebouwen in het dorp beschermen tegen woeste krijgers. Help ze om hun missies te voltooien in dit strategische actiespel.

 • De vallende winter
  Spelen
  De vallende winter
  11 keer gespeeld

  De krachten van het kwaad leiden hun legers ondoden recht in het hart van je koninkrijk! Houd jij je langer dan een nacht staande in dit intense militaire strategiespel? Verenig je krachten met een mystieke en magische vogel terwijl je de legers organiseert, loopgraven graaft en bepaalt of je tijdens de volgende slag de bewoners in crypten verstopt of niet.

 • Gobattle.io
  Spelen
  Gobattle.io
  861 keer gespeeld

  A relentless battle is currently underway in the deadly kingdom you’ll find in this relentless io game. Have you got what it takes to become king? Slaughter your opponents with axes and blades and discover how long your reign will last!

 • Rage War
  Spelen
  Rage War
  1753 keer gespeeld

  Een experiment is volledig misgegaan en nu tuimel je door de tijden! Je enige uitweg is om oorlog te voeren in deze multiplayer strategiegame. Zet een leger op en vecht je een weg door de tijd terwijl je het tegen andere gamers opneemt of machtige allianties met ze vormt. Kan jij je tijdmachine beetje bij beetje weer in elkaar zetten en heelhuids thuiskomen?

 • The King's League: Emblems
  Spelen
  The King's League: Emblems
  62 keer gespeeld

  De King’s League van dit jaar kan wel eens in grote problemen komen. Een groep ruwe krijgers gaat misschien proberen de event te verstoren en te infiltreren. Help mee vechten om te voorkomen dat het koninkrijk in chaos verandert in dit strategiespel vol actie. Je moet een groep tovenaars en krijgers verzamelen om de vrede te bewaren.

 • Bewolkt koninkrijk
  Spelen
  Bewolkt koninkrijk
  1273 keer gespeeld

  Deze kleurrijke wolken zijn allemaal door elkaar gehaald! Kan jij ze weer op orde brengen in deze schattige en snoezige drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind ze met elkaar in groepjes van drie of meer om een hoge sterrenwaardering te krijgen bij elk uitdagend level.

 • Grogg.io
  Spelen
  Grogg.io
  0 keer gespeeld

  Arrrr, maatje! Heb jij het in je om een echte piratenkoning te worden? Probeer het zelf uit in deze grappige en uitdagende online game. Je zal op zoek moeten gaan naar stapels schatten die op een paar tropische eilanden liggen verstopt terwijl je een paar lekkere glaasjes rumwater achterover giet.