Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

King Rugni Tower Defense

Het koninkrijk heeft je nodig! Verdedig het met alles wat je hebt in King Rugni Tower Defense

De koning wil dat je naar Meadowfalls gaat waar je onmiddellijk met de bouw van torens moet beginnen voor je besluit waar je dingen als teleporteermachines en raketlanceerders moet neerzetten. Je zult razendsnel moeten zijn in dit grappige torenverdedingsspelletje. Een bende monsters kan elk moment aanvallen! 

Speel je graag actiespelletjes en torenverdedigingsspelletjes? Probeer dan eens Tower Kingdom Defense en Zombie Tower Defense: Reborn.

Speluitleg

Koning Rugni heeft je hulp nodig in dit avonturenspelletje! Bereid je voor om je legers de strijd in te leiden in knotsgekke militaire campagnes die je tot aan de grenzen van het koninkrijk en verder leiden! De koning, je soldaten en duizenden inwoners vertrouwen op jou om slimme keuzes te maken terwijl je torens bouwt, soldaten inzet en meer! 

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS terwijl je beslissingen neemt. 
  • KLIK MET LINKS om soldaten, torens en meer langs elk pad neer te zetten. 

Wie is de maker? 

King Rugni Tower Defense is gemaakt door RavalMatic.