Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Color Galaxy

Color Galaxy is een multiplayer spelletje met pseudo-3D graphics. Rijd met je auto door de arena en laat een spoor van kleurrijke verf achter. Maak lussen met je spoor en sluit ze om je eigen zone uit te breiden.

Hoe speel je Color Galaxy?

In dit actie spelletje moet je buiten jouw veilige zone rijden (de cirkel in jouw kleur). Als je met je autootje door de arena rijdt, laat je een spoor van verf achter je. Maak een grote lus. Je sluit ‘m door je zone opnieuw binnen te rijden. Al het gebied binnen de lus is nu van jou.

Het doel is om zoveel mogelijk grond op te eisen. Spelers kunnen grond van elkaar stelen door er een spoor doorheen te trekken en weer terug naar je eigen zone te snellen. Zo kun je een hap uit het gebied van een ander nemen. Maar pas op: Als een speler jouw spoor doorkruist voordat je terug in je eigen zone bent, dan verlies je het spel. Als je je eigen spoor kruist, ben je ook af.

Je kunt nieuwe voertuigen vrijspelen met de punten die je hebt verdiend. Spaar voor coole sportwagens, botsauto's en zelfs een gigantische kip. In de rechterbovenhoek zie je een ranglijst, die laat zien welke spelers het meeste van de arena in hun bezit hebben.

Spelbesturing

Desktop

  • Gebruik de muis om te spelen.
  • Klik op de linkermuisknop, houd vast en sleep om je auto door de arena te sturen.

Touchscreen

  • Zet je vinger op het scherm en teken een route voor je auto om te volgen.

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit online spelletje leuk, probeer dan ook eens deze gratis games uit onze catalogus:

  1. Paper.io 2
  2. Hide and Seek
  3. Amogus.io
  4. Army Force Strike

Wie is de maker van Color Galaxy?

Color Galaxy is gemaakt door Gismart.