Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Crash Car Parkour Simulator

Crash Car Parkour Simulator is een 3D auto simulatie-spelletje waarin je moet voorkomen dat je auto helemaal wordt verwoest door alle hindernissen.

Hoe speel je Crash Car Parkour Simulator?

Rijd over de hindernisbaan en zorg dat je auto niet verpletterd wordt door de persplaten en stampers, of gehavend door de zwaaiende hamers en bijlen. Sommige hindernissen, zoals de vermalende cilinders, kun je niet volledig ontwijken. Probeer dan de schade tot een minimum te beperken.

Het doel is om de finish met zo min mogelijk blikschade te bereiken. Loopt je auto te veel schade op, dan houdt hij ermee op - als je bijvoorbeeld een aantal wielen verliest, of de motorkap helemaal platgeslagen wordt.

Door van camera te wisselen met de C-toets, kun je de baan vanuit verschillende oogpunten bekijken. Zo kun je de bewegende hindernissen goed in de gaten houden. Als je auto onherstelbaar beschadigd is en helemaal in de kreukels is geramd, druk dan op de Escape-toets op je toetsenbord en kies ‘Retry’ om het level opnieuw te proberen.

Spelbesturing

  • W/A/D = Rijden
  • S = Achteruit
  • C = Wissel van camera
  • R = Scherm opnemen
  • Q/E/Z = Knipperlichten aan/uit zetten
  • P = Pauze
  • Esc = Menu

Speel meer gratis online spelletjes zoals Crash Car Parkour Simulator

Vind je dit spelletje leuk, dan zijn de games op onze gratis autospelletjes pagina misschien ook wel iets voor jou. Of bekijk onze verzameling online 3D spelletjes. Ga voor meer spellen met auto's en andere voertuigen naar ons overzicht gratis online rijspelletjes.

Wie is de maker van Crash Car Parkour Simulator?

Crash Car Parkour Simulator is gemaakt door Mirra Games.

Wanneer werd Crash Car Parkour Simulator voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 2 februari 2024.