Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dogod.io

Maak je klaar voor een echt hondengevecht in Dogod.io! Heb jij het in je om een vervaarlijke viervoeter te worden in dit actierijke multiplayerspelletje?

Je neemt het op tegen spelers uit de hele wereld in dit .io-spelletje. Gebruik je speer en andere wapens om ze zo snel mogelijk uit te schakelen. Je moet een heleboel heerlijke botten, cupcakes en andere lekkere dingen opschrokken! Er zijn ook munten die je kunt verzamelen om in te ruilen tegen hoedjes en andere coole items.

Hoe speel je Dogod.io?

Wie is er dan een brave jongen? Jij niet als je de roedel wilt aanvoeren in dit arenagevechtspelletje! Geef de andere pups een mep terwijl je geniet van verrukkelijke hondentraktaties.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je hond door de arena te manoeuvreren.
  • KLIK MET LINKS om te sprinten.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens. 

  1. EvoWars.io
  2. Ducklings.io
  3. Hungry Shark Arena
  4. Worms.Zone

Wie is de maker?

Dogod.io is gemaakt door Grinding Games.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!