Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Down the Hill

Down the Hill is een endless runner spelletje. De stijl van het ontwerp doet met  zijn heuvel van blokken enigszins denken aan Minecraft. Daal snel af langs de helling terwijl je alle hindernissen ontwijkt.

Hoe speel je Down the Hill?

Spring naar links of rechts om af te dalen naar de volgende rij blokken. Kijk goed uit, want de helling is bezaaid met gevaarlijke obstakels. Vermijd de plassen lava, spring over de spikes voordat ze tevoorschijn schieten, en haast je langs dozen dynamiet die op springen staan.

Er is absoluut geen tijd om te treuzelen, want de helling brokkelt ook nog eens laag voor laag af. Als je te lang stil blijft staan, begeeft de grond het onder je voeten!

Verzamel onderweg naar beneden de gems die je tegenkomt. Je kunt er nieuwe personages mee vrijspelen via het hoofdmenu. Tik op het icoontje met je personage erop (naast de Play-knop) om te zien welke personages je allemaal kunt verzamelen.

Besturing

  • Gebruik de pijltjestoetsen links en rechts om de richting van je volgende sprong te kiezen.
  • Op apparaten met een touchscreen tik je op de linker- of rechterhelft van het scherm om te bewegen.

Games uit onze collectie die lijken op Down the Hill

Als je dit spelletje leuk vind, bekijk dan ook eens onze volledige collectie behendigheidsspellen. Hier vind je namelijk een grote verzameling soortgelijke games. Of neem een kijkje naar ons overzicht van tik-spelletjes.

Wie is de maker van Down the Hill?

Down the Hill is gemaakt door Agame.

Wanneer werd Down the Hill voor het eerst uitgebracht?

Deze bijgewerkte versie van het spel is uitgebracht op 25 augustus 2023.