Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Eternal Fury

De Noordse landen zijn al meer dan een eeuw in oorlog! Nu is het tijd voor jou om in actie te komen en je bij de strijd aan te sluiten om het conflict voor eens en altijd op te lossen in Eternal Fury.

Alleen jij en je bondgenoten kunnen Ragnarok voorkomen in deze fantasy-RPG. Sluit je aan bij Anna en haar medeleiders en -krijgers als ze terug proberen te slaan in de nasleep van een epische strijd die een van de belangrijkste steden van hun koninkrijk in vlammen heeft gezet.

Jij moet de brand zien te blussen terwijl je aan de reparatie en heropbouw van belangrijke gebouwen als barakken, winkels en magazijnen werkt. De meedogenloze demonen zijn vastbesloten om het hele koninkrijk in as te leggen en kunnen elk moment terugkeren!

Verdien goud en XP terwijl je Anna helpt bij het hergroeperen en heropbouwen. Je neemt ook deel aan de ontwikkeling van de vaardigheden van de soldaten en andere dappere helden van het koninkrijk. Er valt heel wat werk te verrichten in de aankomende dagen als jij je hulptroepen regelt, je legers ten strijde stuurt, huurlingen aanneemt, nieuwe technologieën ontwikkelt en meer. Waar wacht je nog op? Tijd om aan de slag te gaan in dit strategische MMO-spelletje!

Hoe speel je Eternal Fury?

Eternal Fury is een MMORPG. Duik in een kolossale oorlog die dood en verderf heeft gezaaid in een koninkrijk vol magie en mysterie. Lukt het jou om jouw legers naar de overwinning te leiden?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door de kaarten en menu's te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om items te kiezen, keuzes te maken en meer.

Kenmerken

  • Verken een betoverende wereld vol fantasie en avontuur.
  • Daag andere spelers in de arena uit en neem deel aan campagnes om hun regio's binnen te vallen.
  • Check de geweldige seizoensevenementen, nieuwe upgrades en items, plus meer.
  • Verbeter je tactische vaardigheden met Eternal Fury's tactische gevechtssysteem terwijl je een heel koninkrijk helpt te regeren.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer spannende reizen in fantastische rijken ervaren? Speel dan deze geweldige online spelletjes!

  1. Imperia Online
  2. Forge of Empires
  3. Legends of Honor
  4. Call of War

Wie is de maker?

Eternal Fury is gemaakt door GameHollywood.