Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Filling Lines

Lukt het jou om alle symbolen te verbinden in Filling Lines? Ontdek of je dit leuke en uitdagende online verbindingsspel onder de knie kunt krijgen.

Bekijk het bord in elk level van dit puzzelspelletje. Je ziet een verscheidenheid aan harten, diamanten en andere symbolen eromheen. Je moet lijnen zien te vormen tussen identieke symbolen zonder dat ze elkaar kruisen. Kun jij alle symbolen met elkaar verbinden?

Hoe speel je Filling Lines?

Filling Lines is een online combinatiespelletje dat geweldig is voor spelers van alle leeftijden. Je moet in elk level alle identieke symbolen op het bord verbinden. Kun je dat doen zonder dat de lijnen elkaar kruisen?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om overeenkomende symbolen te verbinden.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van online puzzelspelletjes? Zo ja, dan zijn hier nog een paar om uit te proberen. 

  1. Back to Candyland 4: Lollipop Garden
  2. Yummy Tales 2
  3. Block Wood Puzzle
  4. Dog Mahjong: Classic

Wie is de maker?

Filling Lines is gemaakt door 2Play.