Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Fit Cats

Fit Cats is een puzzelspelletje waarbij je voorwerpen moet laten vallen om ze met elkaar te combineren zoals in een merge game. Laat de ronde kattekopjes in de doos vallen. Probeer twee van dezelfde tegen elkaar te laten rollen om ze samen te voegen tot een grotere kat. Maak de dikste kat van ze allemaal!

Hoe speel je Fit Cats?

Katten zijn dol op kartonnen dozen, dus stapel er zoveel mogelijk in de grote vierkante doos. Als twee van dezelfde soort katten elkaar aanraken, smelten ze samen tot een grotere. Kun jij alle kleurrijke kittens in dit spel vrijspelen?

Zorg er wel voor dat de katten in de doos blijven. Als je er te veel op elkaar legt en de stapel te hoog laat worden dan vallen ze over het randje. Als er al ééntje uit de doos kukelt, dan verlies je het spel.

Verdien extra punten door de muisjes te vangen wanneer ze tevoorschijn komen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om de katten boven de doos te houden
  • Tik om ze te laten vallen
  • Tik op de muizen om ze te vangen

Speel andere games die lijken op Fit Cats

Hoewel dit type spel al langer bestaat, heeft het genre een behoorlijke boost in populariteit gekregen door het Japanse Watermeloenen spelletje, oftewel de Suika Game.

Je kunt bij ons ook proberen fruit samen te voegen in Merge Fruit, /spel/merge-fruit een soortgelijke game uit onze verzameling fruit spelletjes. Of probeer een andere leuke uitdaging uit onze gratis puzzelspelletjes catalogus.

Wie is de maker van Fit Cats?

Fit Cats is gemaakt door Physical Form.

Wanneer werd Fit Cats voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 21 december 2023.