Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Heart Box

Sluit je aan bij professor Rat voor zijn nieuwste experiment in Heart Box! Je gaat op een geweldig avontuur in dit natuurkundige puzzelspelletje.

Hij heeft een robot gemaakt met de naam Heart Box, maar hij is vergeten hem armen en benen te geven! Hij heeft je hulp dus zeker nodig als hij probeert zijn oplader in tientallen uitdagende levels te bereiken. Verwijder alle objecten die zijn pad blokkeren of vind slimme oplossingen om ze te omzeilen!

Hoe speel je Heart Box?

Heart Box is een humoristisch logicaspelletje. Help Heart Box, een vriendelijke robot, de oplader in elk level te bereiken. De batterij heeft niet veel stroom!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om oplossingen te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om verschillende objecten te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze vier geweldige online spelletjes ook eens.

  1. Happy Glass 2
  2. Truck Loader 4
  3. Snakes and Ladders
  4. Adam and Eve: Cut the Ropes

Wie is de maker?

Heart Box is gemaakt door RAD BROTHERS.