Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Join Scroll Run

Rol je een weg naar de overwinning in Join Scroll Run. Ontdek wat er gebeurt als je een wel heel ongewoon wiel vormt in dit casual spelletje.

Je zult geen metaal of rubber gebruiken om je wiel te maken. In plaats daarvan vertrouw je op vreemde groene wezens! Verzamel zo veel mogelijk terwijl je je een weg baant over elke hindernisbaan in dit rare en gekke 3D-platformspel

Ze vormen langzaam maar zeker een gigantisch wiel dat je over muren en gaten helpt. Maar kijk uit! Elke keer dat je een obstakel tegenkomt, verlies je wel een paar wezens. Hoeveel munten weet jij te verzamelen in elk uitdagend level?

Hoe speel je Join Scroll Run?

Join Scroll Run is een verzamel- en renspelletje. Of ja, in dit geval meer een verzamel- en rolspelletje! Gebruik de wezens om een wiel te vormen en ladders en bruggen te bouwen. Heb je genoeg wezens over om de schatkist aan het einde van elk level te bereiken?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je wiel te besturen.
  • BEWEEG DE MUIS om het wiel naar links of rechts te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer echt leuke online spelletjes proberen? Check dan deze! 

  1. Parkour Block 3D
  2. Join and Clash 3D
  3. Super Buddy: Run
  4. Pull Mermaid Out

Wie is de maker?

Join Scroll Run is gemaakt door YAD.com.