Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Kick the Huggie Wuggie

Zet je schrap voor complete chaos in Kick the Huggie Wuggie! Kun jij dit monster laten zien wie de baas is in dit knotsgekke online spelletje?

Huggie Wuggie haalt opnieuw kattenkwaad uit in dit actievolle ragdoll-spelletje. Hij werd voor het laatst gezien terwijl hij op de loer lag in de gang van een oude speelgoedfabriek. Dit is het perfecte moment om hem aan te vallen! Hij lijkt verloren, verward en aardig weerloos. Verras hem met de coolste wapens en je eigen twee vuisten! Je verdient munten voor elke succesvolle treffer. Je kunt die tussen de levels door inwisselen voor andere krachtige wapens.

Hoe speel je Kick the Huggie Wuggie?

Het is tijd om het beruchte monster Huggie Wuggie voor eens en voor altijd uit te schakelen! Ga achter hem aan met verschillende wapens in dit actiespelletje.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om Huggie Wuggie aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer unieke grappige online spelletjes? Check dan deze! 

  1. Super Buddy Kick
  2. Squid Game 2
  3. Stick Duel Battle
  4. Vex 6

Wie is de maker?

Kick the Huggie Wuggie is gemaakt door Kiz10.