Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Lumeno

Stap een magisch bos binnen voor een uitdagend puzzelavontuur. Hoe snel kun jij al deze gloeiende bollen bij elkaar zoeken in Lumeno

Dit is een van onze meest betoverende en uniekedrie-op-een-rij spellen. Je moet de bollen in groepjes van drie of meer plaatsen om ze van het bord te verwijderen. Let terwijl je speelt ook goed op de speciale bollen met unieke krachten. Sommige geven je extra punten terwijl andere bollen van een andere kleur uit kunnen schakelen terwijl jij combinaties probeert te maken.

Zoek je nog meer puzzelspellen om je spelvaardigheden te verbeteren? Probeer dan Garden Tales en Back to Candyland 5: Choco Mountain.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om identieke bollen bij elkaar te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om ze te combineren en te verwijderen.