Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mahjong 3D Candy

Mahjong 3D Candy is een match-3 spelletje met mooie 3D graphics. In dit spelletje kun je de stapel zwevende mahjong stenen niet alleen naar links links en rechts draaien, maar ook van boven of van onderaf bekijken.

Hoe speel je Mahjong 3D Candy?

In dit mahjong spelletje is het de bedoeling om de gelijke stenen bij elkaar te zoeken. Kijk of je twee gelijke stenen ziet die langs de randen van de cluster zijn opgesteld, vooral in de hoeken, waar je stenen uit de opstelling kunt trekken. Geldige combo’s verdwijnen, waardoor je weer bij de stenen kunt die verder richting het midden van de opstelling liggen.

Je kunt de opstelling alle kanten op draaien om te zoeken naar stenen die vrij liggen - links en rechts, maar ook omhoog en omlaag. Je hebt 6 minuten de tijd om zoveel mogelijk levels achter elkaar uit te spelen. Door de stenen snel weg te spelen, kun je extra tijd verdienen zodat je langer kunt blijven doorgaan.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen of tik het touchscreen aan
  • Tik eerst op een steen, en dan op een gelijke steen om ze te combineren
  • Tik of klik en sleep om de cluster te draaien.

Soortgelijke spelletjes

Ben je helemaal weg van 3D mahjong spelletjes, probeer dan ook eens Arkadium’s Mahjong: Dark Dimensions en Mahjong Dimensions 3D. Deze twee spellen hebben een strenge tijdslimiet. Wil je een versie van het spel spelen waarin je meer tijd krijgt om de levels af te maken, probeer dan ook eens Mahjong Dimensions: 900 Seconden

Wie is de maker van Mahjong 3D Candy?

Mahjong 3D Candy is gemaakt door SoftGames.