Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Money Land

In Money Land bezoek je een wijk vol geld! Probeer in dit simulatiespelletje al die glimmende centen om te zetten in succesvolle bedrijven.

Het is een nogal vreemde wijk waar bijna niets te vinden is. Afgezien van een paar gesloten voedselkraampjes is er niet veel te zien... ware het niet dat er hier wel iets heel erg opmerkelijks gebeurt! Overal verschijnen uit het niets hele stapels geld!

Verzamel al dat geld en gebruik het om de wijk op te knappen in dit leuke business spelletje. Open nieuwe cafés en speel extra straten vrij om de wijk uit te breiden. Er zijn ook allerlei upgrades die je helpen je nieuwe baan als stadsmanager wat gemakkelijker te maken. Verander deze verwaarloosde wijk in een van de coolste plekken in de hele regio.

Hoe speel je Money Land?

Jouw missie is om een verlaten wijk om te toveren tot een plek waar iedereen wil komen wonen! Pak de stapels geld door er met je stokfiguurtje overheen te lopen. Ren naar de vakken voor de gebouwen en kraampjes om huizen en bedrijven te kopen. Je kunt je geld ook gebruiken om de blokkades van de straat te verwijderen en extra delen van de wijk open te gooien.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om te rennen en de stapels geld te verzamelen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze leuke online spelletjes:

  1. Noob Torch Flip 2D
  2. Black Stallion Cabaret
  3. Penguin Diner
  4. Lick 'Em All

Wie is de maker van Money Land?

Money Land is gemaakt door 2Play.