Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Moon Mission

Maak je klaar voor de lancering Moon Mission. Kun jij een succesvolle basis bouwen en een groep astronauten leiden in dit inactieve spelletje?

Jij krijgt de leiding over een missie naar de maan in dit interstellaire simulatiespelletje. Alles is daar vrij schaars op dit moment. Je moet je bemanning van astronauten gebruiken om alle materialen te verzamelen die je nodig hebt om boormachines te activeren, gebouwen te maken en nog veel meer.

Hoe speel je Moon Mission?

Wat ontdek jij als je de maan verkent in dit uitdagende managementspelletje? Leid een groep astronauten terwijl ze op reis gaan om een succesvolle basis op het maanoppervlak te bouwen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de astronauten rond de basis te leiden, materialen te verzamelen, bouwprojecten te starten en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Eco Inc. Save the Earth Planet
  2. Idle Zoo: Safari Rescue
  3. Idle Start-Up Tycoon
  4. Food Empire Inc.

Wie is de maker?

Moon Mission is gemaakt door 2Play.