Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

My Shark Show

Zet je tanden in My Shark Show! Het is tijd om het publiek te verbazen met een aantal verbazingwekkende stunts in dit haaienspelletje.

Ga naar het auditorium waar je volgende optreden op het punt staat te beginnen in dit vaardigheidsspelletje! Je werkt samen met een grote witte haai die heel goed weet hoe hij zijn publiek moet vermaken! Sluit je bij hem aan terwijl hij door vlammende hoepels zweeft, stuntmannen verkleed als watersporters en surfers aanvalt, en meer dan een paar hapjes neemt van een heleboel lekkere snacks!

Je kunt ook munten verdienen om zijn watervrienden tussen de shows door te ontgrendelen. Maak indruk op toekomstige toeschouwers met tijgerhaaien, gigantische piranha's, orka's, enorme krabben en andere woeste roofdieren die noch schattig, noch aaibaar zijn! Als je de My Dolphin Show-serie leuk vindt, kijk dan uit. My Shark Show is zijn grotere en slechtere neef: groot, overtuigend en angstaanjagend leuk!

Hoe speel ik My Shark Show?

My Shark Show is een spannend dierenspelletje. Neem de leiding over een haai en zijn vrienden in een druk aquatisch themapark. Zij zijn de sterren van hun eigen stuntshow. Probeer een enorm publiek aan te trekken en je verdient een heleboel munten om tussen de optredens door extra dieren mee te ontgrendelen.

Spelbediening

  • PIJL-LINKS om naar links te zwemmen.
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te zwemmen.
  • PIJL-OMLAAG om te duiken.
  • PIJL-OMHOOG om omhoog te zwemmen of uit het water te springen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens.

  1. Hungry Shark Arena
  2. My Dolphin Show 9 
  3. Rio Rex
  4. Bomb It 5

Wie is de maker?

My Shark Show is gemaakt door Spelletjes.nl.